Ali Fuat abi; sadece küçük bir latifeydi amacım...
Esas benim haddime değil; seni küçük görmek...
N'olur kızma/kırılma bana sadece şaka yapmak bir tebbessüm vermekti amacım...
Anlaşılıyor ki kaş yaparken göz çıkardım
Küçüklüğüme ver seviyorum seni.
En son Hotaman tarafından düzenlendi; 16.07.2008, 21:38.
Merak ettiğim birşey var bilen aydınlatan olursa sevinirim.Ts clup veya Nike magazalrından alacagımız formaların hangisinde klübe dahaçok katkı saglarız.Nike tan alırsak mesala kendilerine komisyon alıp klübe daha az para geçiyorsa tsclup tan almayı tercih ederim formayı
Merak ettiğim birşey var bilen aydınlatan olursa sevinirim.Ts clup veya Nike magazalrından alacagımız formaların hangisinde klübe dahaçok katkı saglarız.Nike tan alırsak mesala kendilerine komisyon alıp klübe daha az para geçiyorsa tsclup tan almayı tercih ederim formayı
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...
Formayı'da alıp görevimi tamamlamış olacağım ts taraftarı olarak...
yoooook öyle kolay değil görev tamamlamak
daha maçlara gidecez, sesimiz kısılacak. galipken herkes yanımızda olacak da biz mağlupken alkışlayacağız, destek olacağız, ama hep...
ersun hocaya sabır göstereceğiz. (ama inşallah buna gerek kalmayacak, inşallah son sabrımızı lig başlayana kadar gösteririz)
yoooook öyle kolay değil görev tamamlamak
daha maçlara gidecez, sesimiz kısılacak. galipken herkes yanımızda olacak da biz mağlupken alkışlayacağız, destek olacağız, ama hep...
ersun hocaya sabır göstereceğiz. (ama inşallah buna gerek kalmayacak, inşallah son sabrımızı lig başlayana kadar gösteririz)
Şurası çok güzel. " Son sabrımızı lig başlayana kadar göstermek".
Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig fikstürleri, 23 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'da çekilecek. (hürriyet)
25inde de formalar çıkıyor, "şampiyonluk süreci başlamıştır"
Yorum