valla ben de öyle umuyorum zaten westham'la renklerimiz aynı onun için yayınladım.Allah'tan güzel renklerimiz var forma kötü de olsa güzel durur bence
formanın üstündeki beyaz çizgi var ya bence bitirmiş formayı,bir de xl yazıyor,sanki bütünleşmiş takımla,allahtan bizim formanın reklamı bu kadar abartılı değil.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Trabzon'daki arkadaşlar, forma almaya beraber gidin de, kombine için olan izdiham gibi bir görüntü oluşsun orada. Anlasınlar bizdeki heyecanı. Fotoğraflar çekmeyi de unutmayın. İlk gün kalabalık olur alamam demeyin, durmak yok, daima hücum!
Gönül tahtı öyle kolay çıkılan, kolay yıkılan bir yer midir?
Haddimi de bilirim, yapabileceklerimin sınırını da.
Yaptıklarımı da yapabileceklerimi de daha görmediniz ki?
Var her şeyin sırası.
En son a f s tarafından düzenlendi; 16.07.2008, 21:03.
sen galiba ali fuat abinin bmn için hazırladığı sanal dergiyi görmemiştin
******************************************************** »Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir. » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari) » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir. » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir. » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net **********************************************************
En son TURHAN tarafından düzenlendi; 16.07.2008, 22:12.
Yorum