Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonspor.com.tr sanırım güncelleniyor artık yeni formalardan birkaçını koyarlar...

Yorum

• site komple kapanrır inşallah teması meması değişir 100 tane e mail attım klübee inşaşşah ya ne rezil sitedir o değişir değişir
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        site komple kapanrır inşallah teması meması değişir 100 tane e mail attım klübee inşaşşah ya ne rezil sitedir o değişir değişir
        sana katılmamak elde değil kardeşim.her yere yazdım bu site artık değişsin die.tabi değiştiğindede eskisini aratmasın.ben diyorum bi konu açın sadece bunun için bazı sitelerde olduğu gibi adı soyadı ve mail adresi olan yollanan mailllerin ts nin ilgili yerine gidicek bi sayfa yapsın bilen arkadaslar.mail bombardımanına tutatlım siteyi
        Saygılarımla,
        Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak a.hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sana katılmamak elde değil kardeşim.her yere yazdım bu site artık değişsin die.tabi değiştiğindede eskisini aratmasın.ben diyorum bi konu açın sadece bunun için bazı sitelerde olduğu gibi adı soyadı ve mail adresi olan yollanan mailllerin ts nin ilgili yerine gidicek bi sayfa yapsın bilen arkadaslar.mail bombardımanına tutatlım siteyi
          evet bende katılıyorum
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Akşamdan beri yeni gelişmeler var çubuklu formalar ikilendi demek...Bir tane zor çıkar derken iki tane çıkacak demek ..
            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Gerede'de yönetimden edindiğim bilgilerden:
              - Çubuklu formamız ile dedikodular dolaşıyor, yokmuş çıkmayacak gibi. Çubuklu formalarımız çıkıyor değil mi?
              - Çubuklu forma başta yoktu, fakat şu an üretimde, bir sıkıntı yok.
              - Dünya üzerinde Nike giyip, bizim renklerimizi taşıyan, çubuklu forması olan başka kulüp yok benim bildiğim. Dolayısıyla adamlar bizim için özel üretiyorlar doğru mu?
              - Aynen öyle.

Ben demiştim diyeceğim.
              Fakat çok çok önceden demiştim.

Bana inanmak için illa İngiltere'den, Amerika'dan haber mi bekliyorsunuz? Aşk olsun.

Mr.No ve NilaY, paylaştığınız bilgiler ve formalara ulaşmak için sarfettiğiniz çabalar için sağ olun, var olun. Ben kendi adıma bir kez daha teşekkür ediyorum size.

Bizim renklerimiz elbette böyle olmayacak, heyecanlanmayın hemen. Beşiktaş Steau maçından bir görüntü sadece.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 16.07.2008, 09:44.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Barcelona'nın renkleri çok mu farklı ?
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• dun aksam maltepe carrefour park daki nike magazasına ugradım Trabzonspor urunleri magazanızda satılacakmı diye ayın 20 sinde tüm Trabzonsporun nike urunlerine sahip olabilrnsiz dediler
                  İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• bende bizaz baktım formalar bence güzel olacak

steaua bükreş formaları güzel olmuş bence nike bize çok forma yapacak
                    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Kaleci Formamız; ManUtd. ın Kaleci Formasıyla Aynı

Yorum

• Bende Dün Ankaradaki Ts CLub mağazası ile görüştüm 4 Gün sonra Formalarımız satışa çıkıyormuş..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eziktaş galiba geçen sezonun formasını giyiyor
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dun aksam maltepe carrefour park daki nike magazasına ugradım Trabzonspor urunleri magazanızda satılacakmı diye ayın 20 sinde tüm Trabzonsporun nike urunlerine sahip olabilrnsiz dediler
                            maltepe carrefourda nike var demek bilmiyordum iyi oldu bende yakacık tayım güzel oldu...

Yorum

• İlk olarak ySnTurk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende Dün Ankaradaki Ts CLub mağazası ile görüştüm 4 Gün sonra Formalarımız satışa çıkıyormuş..
                              Ts Club derken Kızılay-Menekşe Sokak'taki Taraftar Store'den mi bahsediyorsunuz ? Çünkü Ankara'da Ts Club yoktu .

Yorum

• formalar güzelde birde piyasaya çıksa hala pumalar satılıyor anlayamadım.
                                TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X