trabzonspor.com.tr sanırım güncelleniyor artık yeni formalardan birkaçını koyarlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesite komple kapanrır inşallah teması meması değişir 100 tane e mail attım klübee inşaşşah ya ne rezil sitedir o değişir değişirSaygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
İlk olarak a.hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana katılmamak elde değil kardeşim.her yere yazdım bu site artık değişsin die.tabi değiştiğindede eskisini aratmasın.ben diyorum bi konu açın sadece bunun için bazı sitelerde olduğu gibi adı soyadı ve mail adresi olan yollanan mailllerin ts nin ilgili yerine gidicek bi sayfa yapsın bilen arkadaslar.mail bombardımanına tutatlım siteyi"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Gerede'de yönetimden edindiğim bilgilerden:
- Çubuklu formamız ile dedikodular dolaşıyor, yokmuş çıkmayacak gibi. Çubuklu formalarımız çıkıyor değil mi?
- Çubuklu forma başta yoktu, fakat şu an üretimde, bir sıkıntı yok.
- Dünya üzerinde Nike giyip, bizim renklerimizi taşıyan, çubuklu forması olan başka kulüp yok benim bildiğim. Dolayısıyla adamlar bizim için özel üretiyorlar doğru mu?
- Aynen öyle.
Ben demiştim diyeceğim.
Fakat çok çok önceden demiştim.
Bana inanmak için illa İngiltere'den, Amerika'dan haber mi bekliyorsunuz? Aşk olsun.
Mr.No ve NilaY, paylaştığınız bilgiler ve formalara ulaşmak için sarfettiğiniz çabalar için sağ olun, var olun. Ben kendi adıma bir kez daha teşekkür ediyorum size.
Bizim renklerimiz elbette böyle olmayacak, heyecanlanmayın hemen. Beşiktaş Steau maçından bir görüntü sadece.
En son a f s tarafından düzenlendi; 16.07.2008, 09:44.
Yorum
-
dun aksam maltepe carrefour park daki nike magazasına ugradım Trabzonspor urunleri magazanızda satılacakmı diye ayın 20 sinde tüm Trabzonsporun nike urunlerine sahip olabilrnsiz dedilerİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
eziktaş galiba geçen sezonun formasını giyiyorTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledun aksam maltepe carrefour park daki nike magazasına ugradım Trabzonspor urunleri magazanızda satılacakmı diye ayın 20 sinde tüm Trabzonsporun nike urunlerine sahip olabilrnsiz dediler
Yorum
-
İlk olarak ySnTurk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Dün Ankaradaki Ts CLub mağazası ile görüştüm 4 Gün sonra Formalarımız satışa çıkıyormuş..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum