Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yok artik yüzüne yapistirsaydilar armayi, bu ne be?!

Yorum

• Tam bir rezillik!

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Armayı ayrı, formayı ayrı verselerde biz istediğimiz yere yapıştırsak bari Kaldıralım bu resmi kimse görmesin yahu
        Pavel Nedved; "futbolcular gider, iyi futbolcular kalır."

Yorum

• pes dogrusu !!!
          ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
          "Küçük bir kentin büyük savaşı"
          kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• o ne be komedi hakikaten kim yapıyosa iyi eğlenmiş

Yorum

• Yuhhhhhhhhh ki ne yuhhhh ya böyle büyük bir hata yapılmaz yeni modamı ne artık forma arkasına numara yerine yapıştırırlar numaraa öne ama nike böyle bişi yapmaz ve hemen formalardan sogumayın bunu nike değil ts personelleri yapmışlardır
              Més Que Un Club

Yorum

• Şaka mı bu

Yorum

• [/quote]
                  [/quote]

a.hotaman
                  nike TS ye özel forma yapmadıktan sonra yeni forma almayacam.(barça gibi m utd gibi armları yapıştırma değil örme olan nike işaretlerini ve forma kalitesi tartışılmayacak bir forma yaptığı zaman alıcam.)TS clup ve puma forma yeter bana.bunlar kişisel görüşümdür.gerçi yeni formalarıda görmedim.sonuçta dediğim gibi forma yapmadıktan sonra almayacam.
                  Mr.No
                  Alıntı:
                  a.hotaman tarafından yazılan
                  nike TS ye özel forma yapmadıktan sonra yeni forma almayacam.(barça gibi m utd gibi armları yapıştırma değil örme olan nike işaretlerini ve forma kalitesi tartışılmayacak bir forma yaptığı zaman alıcam.)TS clup ve puma forma yeter bana.bunlar kişisel görüşümdür.gerçi yeni formalarıda görmedim.sonuçta dediğim gibi forma yapmadıktan sonra almayacam.
                  Aman aman gölge yapmayin da...
                  ömerfaruk yılmaz
                  Alıntı:
                  Afedersiniz...
                  Siz Nike'ımı tutuyorsunuz...Trabzonsporumu...
                  Bence Nike bize özel forma yapana kadar üyeliğinide iptal et...
                  baskurtb
                  Alıntı:
                  eh alma arkadaş nike da biz de yalvaracak değiliz ne olur forma al diye..
                  alan alır almayan almaz diye birşey de yok.. eleştirmeye gelince maşallah herkes aslan kesiliyor ama gelgelelim iş biraz ürün almaya gelince kimsede tık yok.. aynen devam..

a.hotaman
                  bir kaç sayfa önce yorum yapmıştım ama bazı arkadaşlar ne demek istediklerimi yanlış anladılar sanırım.sanırım ts sevgisinden olamalı.ama o arkadaslara tolganın giydiği bu idman malzemesine bakmalarını vede ona göre yeniden yazdıklarmı okumalarını tavsiye ediyorum.belki az da olsa beni anlarlar.

bunlara en güzel cevap geldikızmaca darılmaca yok.ben koymadım o armayı oraya
                  Saygılarımla,
                  Adem Hotaman.

Yorum

• ve üzerinde yıldız yok.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Herhalde şaka bu.Kameralar nerede?

Yorum

• Bunu yapan adam acaba Nike logosunu görüp amblem buraya dikilecek diye işaret olarak mı algıladı bunu..
                        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• şuna bakın avea yı nereye yapıştımışlar sonra amblem felan ama tolga resmini nerden buldunuz
                          Més Que Un Club

Yorum

• yıldızıda koymamışlar tolganınkinde
                            Més Que Un Club

Yorum

• İnşallah bunlar alelacele yapılmış şeylerdir...Yoksa sezon boyunca göreceklerimizle hasta oluruz...
                              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Rezil oluruz eğer bunlarla sahaya çıkarsak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X