yok artik yüzüne yapistirsaydilar armayi, bu ne be?!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yuhhhhhhhhh ki ne yuhhhh ya böyle büyük bir hata yapılmaz yeni modamı ne artık forma arkasına numara yerine yapıştırırlar numaraa öne ama nike böyle bişi yapmaz ve hemen formalardan sogumayın bunu nike değil ts personelleri yapmışlardırMés Que Un Club
Yorum
-
[/quote]
[/quote]
a.hotaman
nike TS ye özel forma yapmadıktan sonra yeni forma almayacam.(barça gibi m utd gibi armları yapıştırma değil örme olan nike işaretlerini ve forma kalitesi tartışılmayacak bir forma yaptığı zaman alıcam.)TS clup ve puma forma yeter bana.bunlar kişisel görüşümdür.gerçi yeni formalarıda görmedim.sonuçta dediğim gibi forma yapmadıktan sonra almayacam.
Mr.No
Alıntı:
a.hotaman tarafından yazılan
nike TS ye özel forma yapmadıktan sonra yeni forma almayacam.(barça gibi m utd gibi armları yapıştırma değil örme olan nike işaretlerini ve forma kalitesi tartışılmayacak bir forma yaptığı zaman alıcam.)TS clup ve puma forma yeter bana.bunlar kişisel görüşümdür.gerçi yeni formalarıda görmedim.sonuçta dediğim gibi forma yapmadıktan sonra almayacam.
Aman aman gölge yapmayin da...
ömerfaruk yılmaz
Alıntı:
Afedersiniz...
Siz Nike'ımı tutuyorsunuz...Trabzonsporumu...
Bence Nike bize özel forma yapana kadar üyeliğinide iptal et...
baskurtb
Alıntı:
eh alma arkadaş nike da biz de yalvaracak değiliz ne olur forma al diye..
alan alır almayan almaz diye birşey de yok.. eleştirmeye gelince maşallah herkes aslan kesiliyor ama gelgelelim iş biraz ürün almaya gelince kimsede tık yok.. aynen devam..
a.hotaman
bir kaç sayfa önce yorum yapmıştım ama bazı arkadaşlar ne demek istediklerimi yanlış anladılar sanırım.sanırım ts sevgisinden olamalı.ama o arkadaslara tolganın giydiği bu idman malzemesine bakmalarını vede ona göre yeniden yazdıklarmı okumalarını tavsiye ediyorum.belki az da olsa beni anlarlar.
bunlara en güzel cevap geldikızmaca darılmaca yok.ben koymadım o armayı oraya
Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
ve üzerinde yıldız yok.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum