Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike bu resmi görse bizle olan sözleşmeyi fesh eder heralde.Adamların ambleminin üstüne koymuşlar.Keşke bu amblem işini bizim klübten birilerini bırakmasalardı.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      göbekte de denemek lazım o armayı
      Göbekte dehşet dururdu...
      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Yok artık bu ne ya !!!

Yorum

• bu ne yaa rezillik vallaa sol tarafta bos yer varken gidip nie nike amblemini ustune dikiolar.bunları dikenler harbi dengesiz

Yorum

• Biri bana cimcik atsın.

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• armaları kulüp mü yapıştırıyor sonradan
              ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

• İlk olarak selimberkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                armaları kulüp mü yapıştırıyor sonradan
                Artık kesinleşti diyorum Nike böyle bir hata yapmaz .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Artık kesinleşti diyorum Nike böyle bir hata yapmaz .
                  umarım söylediğin gibidir
                  ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

• Şaka

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bu nedir yahu şaka gibi . Birileri kafa buluyor sanırım bizimle . Bu işlerle ilgilenen personeller nasıl kişiler ve neyi amaçlıyorlar anlamış değilim .

Yorum

• bunları yapıştıran kesin fenerli herhalde.

Yorum

• Bu arada Inter'in formasi mükemmel ötesi birsey olmus. Hayran kaldim gercekten.
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Arkadaşlar bunu mail halinde atabilirmiyiz kulübe , böyle saçmalık olamaz kim ilgileniyor bu işlerle . Yazık ya !!!

Yorum

• bir kaç sayfa önce yorum yapmıştım ama bazı arkadaşlar ne demek istediklerimi yanlış anladılar sanırım.sanırım ts sevgisinden olamalı.ama o arkadaslara tolganın giydiği bu idman malzemesine bakmalarını vede ona göre yeniden yazdıklarmı okumalarını tavsiye ediyorum.belki az da olsa beni anlarlar.
                              Saygılarımla,
                              Adem Hotaman.

Yorum

• TS Club ürünleri ile ilgili :
                                tsclub@trabzonspor.org.tr
                                ihbarhatti@trabzonspor.com.tr
                                Ben hemen bir mail atıyorum şimdi.
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X