Nike bu resmi görse bizle olan sözleşmeyi fesh eder heralde.Adamların ambleminin üstüne koymuşlar.Keşke bu amblem işini bizim klübten birilerini bırakmasalardı.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
Artık kesinleşti diyorum Nike böyle bir hata yapmaz .
umarım söylediğin gibidir
...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
Bu nedir yahu şaka gibi . Birileri kafa buluyor sanırım bizimle . Bu işlerle ilgilenen personeller nasıl kişiler ve neyi amaçlıyorlar anlamış değilim .
bir kaç sayfa önce yorum yapmıştım ama bazı arkadaşlar ne demek istediklerimi yanlış anladılar sanırım.sanırım ts sevgisinden olamalı.ama o arkadaslara tolganın giydiği bu idman malzemesine bakmalarını vede ona göre yeniden yazdıklarmı okumalarını tavsiye ediyorum.belki az da olsa beni anlarlar.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Yorum