Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sene farklı olur, beklentiler büyük oldugu için herşey kusursuz olsun istiyor arkadaşlarımız.. bence forma satışlarıda patlıcak herşey güzel olucak bu sene
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Yapıln karşı görüşlü düşüncelere biraz daha saygılı olmayı deneyelim bence...
      Ürün kalitesini beğenmemiş olabilir insanlar( bunların içinde bende varım)
      ama haddimizi aşaraktanda yorumlara cevap yazmayalım...burdaki herkesin Amacı bir bunu unutmayalım....
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        merak etme bizim formalar okadar pahali olmaz cünkü formalar ayni degil, bizim formalar tas patlasin 60YTL dir ondan fazla etmez
        Bizim formalarımız Denizli'de dikiliyor. Ne gariptir ki Manu'nun formaları da Denizli'den gidiyor. Tıpkı Wimbledon tenis turnuvasında kullanılan havluların Denizli'den gittiği gibi... Nike'nin taraftar formaları 51 ytl orijinal maç formaları 100 ytl'dir. Bilgi sagibi olmadan yorum yapmayalım lütfen.
        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak a.hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nike TS ye özel forma yapmadıktan sonra yeni forma almayacam.(barça gibi m utd gibi armları yapıştırma değil örme olan nike işaretlerini ve forma kalitesi tartışılmayacak bir forma yaptığı zaman alıcam.)TS clup ve puma forma yeter bana.bunlar kişisel görüşümdür.gerçi yeni formalarıda görmedim.sonuçta dediğim gibi forma yapmadıktan sonra almayacam.
          İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçmişi ve gerçekleri ne çabuk unutuyoruz. Sen takım ve camia olarak Barcelona Mancester ol önce, forman gelir peşinden.
          Ali fuat abinin de dediği gibi biz önce barca manchester olalım forma zaten gelir ama bazılarının anlamadığı şey şu yok forma ikinci kaliteymiş yok ona üretiyorda bize neden üretmiyor.üretmez tabi bir bizim takıma bak bir kıyasladığın takıma bak.Bizim takımımızda her sene şampiyonlar ligine katılsın en azından yarı final oynasın aynı formayı bize de yaparlar.çünkü hiç kimse reklamının kötü yapılmasını istemez.buna nike ta dahil.
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Yahu azdaha bekleyin işta daa
            Şu maç formalarımız bi çıksın,bi görelim; bakalım armamız baskımı yoksa dikişmi ondan sonra eleştiriyi yaparsınız
            efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• cubuklu forma nasıl olcak tek merakım o..su formalar cıksada bi alsak

Yorum

• Bu sene Trabzonspor ürünleriyle alakalı olarak en büyük hedefim REKLAMSIZ çubuklu forma elde edebİlmek.Gerekli alt yapı hazırlandı sözlerde alındı artık icraat bekliyorum

Yorum

• Sadece çubuklu için değil tüm formalarda reklam istemeyenlerden biriyim Süleyman Abi.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• nike olsun, cubuklari kalin olan bir forma ciksin, gerisi yalan...... büyük patlama olur, biz cubukludan sasmayiz kardesim

barceloan formasi gibi böyle kalin cubuklu olsun
                    En büyük TS

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadece çubuklu için değil tüm formalarda reklam istemeyenlerden biriyim Süleyman Abi.
                      Elbette hayalimiz o ama mevcut şartlarda imkansız gibi birşey.Bizde mecburiyetten illegal yollara başvuruyoruz.Düşlediğimiz gibi yani

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Elbette hayalimiz o ama mevcut şartlarda imkansız gibi birşey.Bizde mecburiyetten illegal yollara başvuruyoruz.Düşlediğimiz gibi yani
                        Abi biz de hayalini kuruyoruz ama bu iyiliği kimse yapmıyor Hani böyle bir yola başvurdun 3-5 tane fena olmaz diyorum.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• istanbul haznedardaki tsclup ın sahibi formaları gördüm bu sene çubuklu forma yok diyor.onun üretilmesi diğerlerine göre zaman alıyor desekte adam illa bu sene çubuklu forma yok diyor..kalite bakımından da seneye daha kaliteli olacak diyor..

Yorum

• Nasıl da heyecanla bekliyor herkes....
                            Öyle ya da böyle bu sene Trabzonspor taraftarını ligden haftalar önce heyecanlandırdı.
                            Baksanıza daha çıkmamış formanın bile ne kadar gürültüsü kopuyor.
                            Hele bir çıksın biz de ailecek almak istiyoruz.
                            her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Arkada kalmasin

.

Yorum

• Nike Formalarına İlgi Büyük
                                11 Temmuz 2008 / 16:29
                                Nike formalar satışa ne zaman çıkacak.

Trabzonspor Puma ürünleri elden çıkaramayınca çevre kulüplere dağıttı. Nike formaları aşırı beğeni topladı. Bu yüzden kimse Puma almıyor…

Bordo mavili kulübün çevredeki kulüplere dağıttığı Puma malzemeler hakkında fırtınalar koparılırken yeni sezonda Nike firması ile anlaşılmış olması nedeniyle Puma'ların elde kaldığı kaydedildi. Fiyatları üçte birine indirilmesine rağmen Puma şort ve formalar satılamadı. Nike ürünleri 15 Temmuz'da kulüp reyonlarında satışa çıkarılıyor.
                                Trabzonspor kurmayları bu nedenle Puma'ları elden çıkarmak istiyor. Bu yüzden fiyatlar düştü, elde kalanlar çevredeki kulüplere verildi. Ama 70 bin Puma forması olduğu için bir türlü bitmiyor. Bunlar tükenmeden de bordo mavili kulüp yeni Nike ürünlerini çıkarmaktan çekiniyor. Sonuçta ürünler bitmese bile Nike formalar15 Temmuz günü satışta olacak.
                                Hakan Değirmenci (Gerede)

Kaynak:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X