Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi anladigim kadariyla turuncu forma tipa tip. Ortadaki formada aynisi. Beyaz forma'da aynisi fakat mavisi koyu. Mavi formada ayni fakat yakasi degisik.
    arkada kalmasin
    .

Yorum

• cubuklu forma yokmu şimdi

Yorum

Abi anladigim kadariyla turuncu forma tipa tip. Ortadaki formada aynisi. Beyaz forma'da aynisi fakat mavisi koyu. Mavi formada ayni fakat yakasi degisik.
        Uşağuummm ben daha bişe demiyom resimleri yolladım hala mavisi koyu diyon daa. Koyu moyu değil aynı mavi açık diyom altta pumanın formasıda var onun yakası görünüyoda onadan koyu geliyo resmi büyük bakarsan yukardakinin aynı.
        Hayırlı olsun formalar 5 olsun, ikide idman forması, 2-3 tanede şort, afs çizimi bir iki bmn sweeti, öff busenede maddi sıkıntıdayız
        Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cubuklu forma yokmu şimdi
          Sakin ol abi sakin ol!

Cubukluda cikacak, kalin cubuklu. Yukardaki gibi.
          .

Yorum

• Abi bunlarin üstüne Amblem ve avea yazisi yapistirilicakmi ya? Üff niye Nike böyle yapti? niye dikili degil armamiz?
            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Sakin ol abi sakin ol!

Cubukluda cikacak, kalin cubuklu. Yukardaki gibi.
              süper ozaman moralim yerine geldi

Yorum

• şimdi bu 5 çeşit forma arasında eleme yapılacak mı yoksa lig boyunca hepsini giyecek miyiz?

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi bunlarin üstüne Amblem ve avea yazisi yapistirilicakmi ya? Üff niye Nike böyle yapti? niye dikili degil armamiz?
                  sende ne arıosun ben anlamadım ki altın forma yapsa kusur bulursunuz

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uşağuummm ben daha bişe demiyom resimleri yolladım hala mavisi koyu diyon daa. Koyu moyu değil aynı mavi açık diyom altta pumanın formasıda var onun yakası görünüyoda onadan koyu geliyo resmi büyük bakarsan yukardakinin aynı.
                    Hayırlı olsun formalar 5 olsun, ikide idman forması, 2-3 tanede şort, afs çizimi bir iki bmn sweeti, öff busenede maddi sıkıntıdayız

Tamam abi anladim ne demek istedigini fakat nike isareti ve kollara iyi bakarsan koyu mavi.
                    .

Yorum

Tamam abi anladim ne demek istedigini fakat nike isareti ve kollara iyi bakarsan koyu mavi.
                      Evet koyu mavi ve büyük ihtimalle de öyle olmayacak .

Bu arada fotoğrafları koyan kullanıcımıza bir soru sormak istiyorum : Bunların bizim formalarımız olduğunu nasıl öğrendiniz ve fotoğrafları nerede çektiniz ?

Yorum

sende ne arıosun ben anlamadım ki altın forma yapsa kusur bulursunuz
                        Kardes cuval olsa bile Forma alicam. Bizi demeki Barcelonaylan ayni görmüyorlar ona üzülüyorum. AAAMAAANN Neyse bu sene SAMPIYON olicaz zaten onun icin Forma önemli degil. BordoMavi renkler yeter

Yorum

• 2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Formalarımız süper diyorum nasıl beğenmiyorsunuz anlamak mümkün değil, sanki böyle forma giydik ne zmandır da şimdi beğenmiyorsunuz. Maviler açık mavi bende o resmin çok büyüğü var açık mavi orda koyu görünyor.
                            Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

ya arkadaslar formalarımız cok güzel olacak olmasa da ne olacak ki alacagız ama artık yeter biryerde inş bu sene formamızda TÜRK bayragını tasırız neden yok cok büyük bir eksiklik inş olur ama olmazsa da sitemimizi kulübe bildirmemiz gerek
                              İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lig başlasın,bayrak olmazsa ilk ben mail atacam
                              Açıklamayı ben yapayım da artık bu muhabbet de kapansın.

Formaya ülkenin bayrağını kafana göre koyamıyorsun. Türkiye'yi Avrupa Kupaları'nda temsil etmen gerekiyor.

Yani bu sene Türk Bayrağı yok formamızda ve bu da ne Nike'a ne de kulübe bağlı.
                              Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

ha bunlar acik mavimi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X