İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Abi anladigim kadariyla turuncu forma tipa tip. Ortadaki formada aynisi. Beyaz forma'da aynisi fakat mavisi koyu. Mavi formada ayni fakat yakasi degisik.
Hayırlı olsun formalar 5 olsun, ikide idman forması, 2-3 tanede şort, afs çizimi bir iki bmn sweeti, öff busenede maddi sıkıntıdayızEğilmedik, Kırıldık defalarca....
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecubuklu forma yokmu şimdi
Cubukluda cikacak, kalin cubuklu. Yukardaki gibi..
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakin ol abi sakin ol!
Cubukluda cikacak, kalin cubuklu. Yukardaki gibi.
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bunlarin üstüne Amblem ve avea yazisi yapistirilicakmi ya? Üff niye Nike böyle yapti? niye dikili degil armamiz?
Yorum
-
İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUşağuummm ben daha bişe demiyom resimleri yolladım hala mavisi koyu diyon daa. Koyu moyu değil aynı mavi açık diyom altta pumanın formasıda var onun yakası görünüyoda onadan koyu geliyo resmi büyük bakarsan yukardakinin aynı.
Hayırlı olsun formalar 5 olsun, ikide idman forması, 2-3 tanede şort, afs çizimi bir iki bmn sweeti, öff busenede maddi sıkıntıdayız
Tamam abi anladim ne demek istedigini fakat nike isareti ve kollara iyi bakarsan koyu mavi..
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam abi anladim ne demek istedigini fakat nike isareti ve kollara iyi bakarsan koyu mavi.
Bu arada fotoğrafları koyan kullanıcımıza bir soru sormak istiyorum : Bunların bizim formalarımız olduğunu nasıl öğrendiniz ve fotoğrafları nerede çektiniz ?
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesende ne arıosun ben anlamadım ki altın forma yapsa kusur bulursunuz2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaslar formalarımız cok güzel olacak olmasa da ne olacak ki alacagız ama artık yeter biryerde inş bu sene formamızda TÜRK bayragını tasırız neden yok cok büyük bir eksiklik inş olur ama olmazsa da sitemimizi kulübe bildirmemiz gerekİlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig başlasın,bayrak olmazsa ilk ben mail atacam
Formaya ülkenin bayrağını kafana göre koyamıyorsun. Türkiye'yi Avrupa Kupaları'nda temsil etmen gerekiyor.
Yani bu sene Türk Bayrağı yok formamızda ve bu da ne Nike'a ne de kulübe bağlı.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum