Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu formalar böyle çuval gibi bol mu olcak
    Kendi bedenine uygun olanı alırsan çuval gibi bol olmaz.

Yorum

• Bu iki fotoğrafta Eskişehirspor Antremanından çekilmiş fotograflardır. Gerede antremanında giydigimiz uzun kollu modellerle aynı.
      TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen gün ts club a gittim. Oradaki bayan arkadaş bize beyaz olanında turuncu gibi yakalı olacağını söylemişti.

Kafayı yemek üzereyim formaları gördüm diyorum, ortada duran 3 tanesi tamam, onlar, diğer forma uzun kollu mavi yakası bordo ve bisiklet yaka, kolların ucunda bordo var afs abi bir iki sayfa önce çizdi zaten. Beyaz forma tıpa tıp olmuş sadece kolları kısa olması lazım. Süper ötesi formalar.
        Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• pardon tutuncuyu görmedim sadece her tarafı turuncu yakaı bile turuncu dediler

Yorum

• Cubuklu formayi kimse görmedi mi simdiye kadar?
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• bu enine cizgili olan beyaz-bordo forma olmucak mı ya cok guzeldi o

Yorum

• olmadığı aşikar.

Bu model derseniz tamam, bu yeni sezon çizgilerinden:

Aston Villa'nın geçen seneki ve yeni sezon modellerinden olmadığına göre en doğru tanımlama: Trabzonspor forması.[/quote] ya bu forma ikinci kaliteee yeni sezon cizgilerinden olsa nolurrr

Yorum

• Forma resimlerini yolluyorum beyaz olan small, diğerleri large olduğu için vücutta tam olarak nasıl durduğu hakkında gerçeği tam yansıtmayabilir.
                  En son kurtcebe tarafından düzenlendi; 08.07.2008, 22:38.

Yorum

• yakalarda fazladan bordo maviler görülüyor alttanda form giydiği için bizimki oyle yanıltıcı oluyo. üstteki yeni forma alttaki eski pumanın yakaları

Yorum

• Bu formayi ben yapmistim abi!

Bu giydiklerin bizim formalarmi simdi? Beyazin yakalari neden koyu mavi?!
                      .

Yorum

• Turunncu forma en alttaki bordo formanın turuncu olanı işte.
                        Ben çok beğendim formaları, bakmayın benim kuzende biraz tipsiz durduğuna ama large giymiş bol olmuş ona, zaten zayıftır kendi

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu formayi ben yapmistim abi!

Bu giydiklerin bizim formalarmi simdi? Beyazin yakalari neden koyu mavi?!
                          koyu mavi değil alttan başka bir forma giymiş onun üzerine v yaka beyazı giyince öbür formanın yakaları görülüyor.

Yorum

• formalar güzel ama cubuklu forma yok mu yani

Yorum

• Abi anladigim kadariyla turuncu forma tipa tip. Ortadaki formada aynisi. Beyaz forma'da aynisi fakat mavisi koyu. Mavi formada ayni fakat yakasi degisik.
                              .

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                koyu mavi değil alttan başka bir forma giymiş onun üzerine v yaka beyazı giyince öbür formanın yakaları görülüyor.
                                Tamam onu gördümde yakalar ve kollar resmen koyu mavi!
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X