Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alman takımı FC Ingolstadt'ın yeni sezon formaları model yeni iyi bir ışık ortamında çekilmiş fotoğrafla yeni formamız gözünüze daha güzel görünecektir.
    İlk anda tepki verip beğenmeyenlerin de formaları çok seveceğinden eminim

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Burda Song imza attığından beri çok boş muhabbet geçti...Herkes Nike'ın bizi ciddiye almadığını formaların berbat olduğunu,Armanın yanlış durduğunu v.s. söyledi...

Ama benim anlamadığım kimse niye akıl edemiyor..Koskoca Nike niye yeni girdiği bir pazara bu kadar iddasız eşyalarla girsin,Niye koskoca dünya markası kendini rezil rüsva etsin...

Nedense herkes kıyamet alametçisi gibi, yok öle olcak yok böle olcak....Yok kardeşim sizin dediğiniz gibi olmayacak...Nike eğer pazar payı almak istiyorsa Türkiyeden en iyi ürünleri ile bu pazara girmek zorunda...Kendini en iyi şekilde temsil edecektir..

Afs abinin dediği gibi;

''Şimdi sırada sabretmek var''

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Aston Villa'nın yeni sezon formalarını görünce, bizim tercihimizin daha doğru olduğu ortada.

En son a f s tarafından düzenlendi; 07.07.2008, 09:35.

Yorum

• arsenal formaları güzel duruyor kollarının üstünde de beyaz var bizde de öle olabilir
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• adamlar daha formaları yapmadan başladınız eleştirmeye bekleyelim ayın 20-25 arası çıkması gerekiyor onlar çıkarsın ilk önce fotrmamızı alalım sonra bakalım ve eleştirelim arkadaşlar daha forma çıkmadan ne oldu belirsiz bir ürüne bu kadar çok yükleninmez adamlar dünyada söz sayibi ama bir ne kadar büyük bir iş başardığımızın farkında değiliz bırakında adamlar işini yapsın
            Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak hotziç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adamlar daha formaları yapmadan başladınız eleştirmeye bekleyelim ayın 20-25 arası çıkması gerekiyor onlar çıkarsın ilk önce fotrmamızı alalım sonra bakalım ve eleştirelim arkadaşlar daha forma çıkmadan ne oldu belirsiz bir ürüne bu kadar çok yükleninmez adamlar dünyada söz sayibi ama bir ne kadar büyük bir iş başardığımızın farkında değiliz bırakında adamlar işini yapsın
                abi beklentiler büyük herkes heyecanlı olmuşken en iyi olsun diye sabırsızlanıyoruz..
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• gövdesi bordo kolları mavi formaya uzun kol çok daha şık duruyor gövde uzun kollar kısa olunca orantısız oluyor gövde uzun kollar uzun olunca daha iyi bence

Yorum

• Ayrıca antreman formalarımız antreman için tasarlanmış vücudun nefes almasını sağlayan özel ürünler. Eskiyi hemen unutuyoruz. Puma'nın idman malzemeleri formaya nispeten daha kaliteli idi fakat yeni formalar kalite olarak kat kat üstün hepsinden. Bun bizzat Ersun Hoca ve futbolcular da onayladı.
                    Trabzonspor armasını ise doğru uygulayanı görmedim. Pumanın mavi eşofmanlarındaki uygulama en güzeli edi. Armanın etrafındaki altın yaldız nakış olunca hem kalıcı hem şık oluyordu. Yapıştırmalara hiç girmiyorum bile.

Oğlum Abdullah'ın üzerindeki formanın -kumaş kalitesi hariç- rengi tasarımı çok güzeldi. Trabzonspor armasını küçük yapınca oturtamışlar yine fakat etrafındaki altın nakış hem bordo üzerinde güzel görünüyor hem de armayı ortaya çıkarıyordu.

Eskiden bildiğiniz penye tişörtleri idman forması olarak giyiyorduk.

Armamızdaki renk ve formun nasıl yanlış kullanıldığını görüyorsunuz değil mi?

Forma üretimi yapan bütün markalar mevcut modellerinden sponsoru oldukları takıma uygun renk ve formları uyguluyor.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 07.07.2008, 10:25.

Yorum

• arkadaşlar nike sadece forma yapmayacak ts clup yönetiçisi özkan by saolsun kendisiyle hafta sonu bir telefon konuşması yaptık ve ürünler hakkında bilgi aldım biraz forma 5 farklı model olarak çıkacak ama hangi model olacağını söylemedi sadece bizim siteten ali fuat abinin yaptığı modelleri kendilerine verdiklerini söylediler ayrıca forma hariçinde çeşitli malzemeler ayakkabı,günlük giymek için ürünler vb.gibi birçok ürün formalar ayın 20-25 arası çıkacağını ve tüm türkiyede aynı anda olacağını söyledi ayrıca istanbulda yeni bir ts clup mağazası açılacağını ama nerede olduğu kesin değil yer bakıyorlarmış yanı temek oluyorki işler yolunda tren yol almaya devam etiyor
                      Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet bu 3 garanti varr bunu cok ii bılıyoruz aynısı tıpatıp olanında..
                        bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İstanbul eziklerinin formalarını beğenip de bizim şimdiki formamızı beğenmeyenler için yazıyorum.

Madem onların formalarını beğeniyorsunuz, o zaman gidip onların formalarını alın ve giyin ne duruyorsunuz.

Burada "çuval da yapsalar bu takımın forması alınır" diyen arkadaşlar arasında hiç mi yüzünüz kızarmıyor.
                          Herkes görüyor formada birtakım orantısızlıkların olduğunu, ama siz resmi sitede gördünüz mü "bu sezonki giyeceğimiz forma budur" diye bir açıklama?

Belki onu alelacele imza için yapmışlardır, üstüne bir arma dikip bir de AVEA koymuşlardır ki bu sezon nike giyeceğimiz belli olsun diye.

Amacınız bağcıyı dövmek ama, yanlış bağda geziyorsunuz.

Dikkat ediyorum, bu olumsuz mesajlar genelde hep aynı kişiler tarafından periyodik olarak yazılıyor.

Artık başka bir bağ bulun kendinize...
                          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• [/quote]

evet yenı formalarmız bunlar hepsıde cok guzel hayırlı olsun..
                            bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• Bencede bu kadar saberedilmesi gerekiyor diye düşünüyorum yapımızda pek sabır yok ama beklicez bi şekilde
                              O kadar düz formalar giydikki sadece mavi sadece bordo olan ve her yıl renklerle oynanıyordu...
                              Şimdiki forma tasarım olarak bence göz alışkanlığı olmadığı için yadırgandı ama formayı irdeleyince (simetrik diye nitelendirdiğimiz hususları es geçiyorum) gerçekten hoş ve sevgili Afs'ninde belirttiği gibi şortlar ve çoraplarla daha orjinal bi görüntü ortaya çıkacağını düşünüyorum...

Asıl temel konuda ilk başta bu konu açıldığında yine sevgili Afs'nin sölediği gibi bazı renkler vardırki o renklerle her türlü forma olamıyor mesela örnek olarak parçalı forma bizim renklerimizle uyuşmuyor farklı bişey çıkıyor sahaya ama şimdiki dizayn hemen hemen tüm bizim tonlarımızdaki bordo ve maviye çok yakışıyor... Songun giydiği forma tarzında bir çalışma bekliyordum açıkçası...

Formalarımızın güzel olacağını daha büyük özveriyle bize davranacağını düşünüyor ve temenni ediyorum...

Ablemimizi biraz büyütseler çok güzel olacağını düşünüyorum ve eklemek istiyorum iyiki varsın Afs çok güzel hareketler bunlar...
                              2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                              Kafalarda 61
                              Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• ula puma beğenmedik kaç sene üstümüzde kaldı biraz sabır ya ...
                                Baklım bi çıksın formalar resmi sitede yayımlansın...
                                O zaman yorum yapalım şöle olmuş böle olmuş diye...
                                Ya Da Sadece süper tasarımlar diyelim...
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X