Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• okadar eminin o düz olan mavi forma bu

Yorum

• yeni formaları nasıl görürüz
      yakanın ense kısmına ts yazıyormu

artık güzeli çirkini bırakın bordo mavi olan her şey çuval bile olsa süperdir işte o kadar
      bir gün mutlaka

Yorum

• mavi rengi özellikle nike çok güzel tutturmuş formalar bol kesim olmaz inşallah sahada topa koşarken futbolcunun başka bıyerde formanın başka bıyerde olması hoşuma gıtmıyor bir kaç küçük detayla sade ve şık formalarımız olacak zaten sade olan şeyler hiçbir zaman başta beğenilmez zamanla göz alıştıkca insanın hoşuna gider çok cicili şekilli formalarda ilk başta insanın gözüne güzel görünür zamanla insan bezer

Yorum

• Bekliyelim, diger modelleri bekliyelim. Belki onlar hosumuza gider.

Belki öyle güzel olurlarki, duvarlara bile bizim formalari boyarlar

.

Yorum

• AVEA yazisi bence cok büyük.
            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Song un üstündeki forma mükemmel felan değil
              kumaşı belki mükemmel olabilir ben anlamam ama
              Trabzonspor tarzı bir duruşu yok

beğenenlere saygı duymakla birlikte
              renk bordo değil
              avea yazısı çok altta
              arsenal formasına benziyor
              nike logosu ve takımımızın amblemi simetrik değil.

komple bordo ve komple mavi formalar ile birde çubuklu formalarımızı bekleyelim bakalım inşallah onlar afs abinin dizaynları gibidir.
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Arkadaşlar insaf ya... Puma denilen marka olduğu bile şüpheli bişeyden Nike geçmişiz.. Kumaşı elimize alıp bakmadan habire neresini bulsakta eleştirsek.. Ya sürekli bu tasarımı da giyecek değilizki.. Bi değişiklik denenmiş beğenenler olabilir beğenmeyenler olabilir.. Bu tipte de bi formamız olmuş fena mı?.. Ben forma konusundaki gidişattan oldukça memnunum hem birkaç aylık sponsorumuzlar daha bence en önemli teste tabii olmaları gelecek sene çıkaracakları tasarımlardır... Uzun bir süre üzerinde çalışacaklardır..

Şimdilik moral ve sinerji bozmaya gerek yok iyi gidiyoruz iyi
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• forma bence iyi ve hos, ama daha güzel olabilirdi, veya söyle diyim.....
                  alternatif formalar tek rnek olsun veya cubuklu olsun, ama mesala antrenman tshirtleri gibi olsa mükemmelin üzerinde olur bence, patlama kesin olur, cünkü herkez begendi onu.....
                  o yakadan kopan asaga dogru inen cizgi acaip güzel duruyor, onu formamiza ekleseler cok enfes olur....

ama bu formada aston villa gibi ayni, bence fena degil , alirim yane , ama bakalim alternatif formalar nasil.... 5 cesit forma yapicaklardi
                  En büyük TS

Yorum

• formaları gördüm diyen arkadaşlar var bi tanesi diyo ki formları gördüm çok güzel ama çubuklu formadan hiç bahsetmemiş başka bi arkadaş da diyoki formalrı gördüm çok sade ama çubuklu forma patlama yapacak bi doğru düzgün öğrenemedik çubuklu olacak mı olmayacak mı....
                    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      formalar çok güzel olmuş, ona bi diyeceğim yok ama armanın yerini tam olarak ayarlayamamışlar, birazdaha yukarda olması gerekirdi. yönetim bu konuyu dikkate almıştır umarım.. formalar mükemmel, çıksada alsak

bu armaları nike yapıştırmadı.hala millet tartışıyor.akıl var mantık var.songun giydiği forma bizim tarihimizde kurulduğumuzda giydiğimiz ilk forma..sadri şener istifa..ne diyorum ben yau
                      Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        formaları gördüm diyen arkadaşlar var bi tanesi diyo ki formları gördüm çok güzel ama çubuklu formadan hiç bahsetmemiş başka bi arkadaş da diyoki formalrı gördüm çok sade ama çubuklu forma patlama yapacak bi doğru düzgün öğrenemedik çubuklu olacak mı olmayacak mı....

sallayan sallayana desene..formaları gördüm.formalar 1 ytl olacak
                        Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          formaları gördüm diyen arkadaşlar var bi tanesi diyo ki formları gördüm çok güzel ama çubuklu formadan hiç bahsetmemiş başka bi arkadaş da diyoki formalrı gördüm çok sade ama çubuklu forma patlama yapacak bi doğru düzgün öğrenemedik çubuklu olacak mı olmayacak mı....
                          Çubuklu forma kesinlikle var.. Olmaması mümkün değil zaten.. Her sene çubuklu forma mutlak olur.. Sadece o biraz daha geç çıkacak sanırım..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bazi arkadaslar song un giydigi formayi arsenal formasi diye elestiriyor,
                            arkadaslar arsenal giyindi diye o forma onlarin diye bir kural yokki.

Kim Nike firmasiyla anlastiysa, nikin kendine has tasarimlari var, onlari giyiniyorlar.
                            Trabzonspor

Yorum

• Ts amblemini kucuk yapmışlar bence ambelemi biraz buyuttukleri taktirde sorun ortadan kalkacaktır.
                              Eski kullanıcı adı: olikos61
                              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak baskurtb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şaka bir yana acayip aşağıda olmuş hakkaten ya
                                Hep Yeni Transferlere yeni forma giydirseler dedik durduk adamlar bizi görüp alel acele bi forma buldular.

Bu ilk örnek forma.İlerde düzelecektir.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X