Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• olaylara pozitif bakmak istiyorum ama galiba başaramıyorum....
    Forma konusunda hep sıkıntı çektik...kimi renginden kaybetti,kimi dizaynından kimide kumaşından...
    İnşallah bunda böyle olmaz....
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Ne demiştim?

Yeni sezon formalarını görmek için sabırsızlanan Trabzonspor taraftarı ne yapacağını şaşırdı.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu da Eskişehirspor'un forması alıştğımız Nike la alakası var mı sizce?Nike işaretini görmesek nike demeyiz.Bence bu formalar Türkiye de üretiliyor fabrikası Denizli de olması lazım arkadaşım Nike da çalışıyodu yanlış bilgi vermek istemem
        Rock is life...

Yorum

• Arkadaş hakkatten ne rezillik ya ne berbat iş oldu bu artık yaa.Kafayı yerim be.Gitsin başka yere yapsın yamuk formayı.İşimiz yok şu zamanlarda nike ile mi uğraşacaz.Resmen haksızlık.
          "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• İlk olarak Gökhan Cebecioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu da Eskişehirspor'un forması alıştğımız Nike la alakası var mı sizce?Nike işaretini görmesek nike demeyiz.Bence bu formalar Türkiye de üretiliyor fabrikası Denizli de olması lazım arkadaşım Nike da çalışıyodu yanlış bilgi vermek istemem
            habu eses formasi bizimkine bile 10 cekmis

Yorum

• Yeni formaların en iddaalı kısmı kumaş kalitesi. Taraftarın beklentilerini göz önüne alarak en iyi çözümü üretmek için çalıştılar. Biraz daha sabır diyorum ben. Bize ikinci sınıf forma üretileceğini de nereden çıkardınız?

Ne demiştim?

Yeni formalarımız, yeni dinamik oturuşu sayesinde bedene yapışarak futbolcunun rakipler tarafından çekilmesini zorlaştırıyor. Sırt bölgesindeki ergonomik ağ tabaka ise bedenin nefes alıp vermesini ve serinlemesini sağlıyor. Formanın yapımında kullanılan Nike Dri-Fit, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif olmasını sağlayan yeni bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızlı kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azaltıyor.

Yeni formalarımızda sporcuların performasını ve konforunu en üst seviyeye taşıyacak teknolojiler kullanıldı. Antrenman ürünlerinde kullanılan yenilikçi Nike Sphere Dry ve Nike Dri-FIT teknolojisi futbolcuların vücut ısısını düzenliyor, teri vücuttan dışarı atıyor ve antrenman yaptıkça sporcuların kendilerini rahat hissetmelerini sağlıyor.

Vücuttaki teri emerken file dokusuyla gereken havalandırmayı sağlayan DRI-FIT teknolojisiyle üretilen antrenman ürünleri, antrenman veya eğitim sırasında sporcuların ihtiyacı olan giyeceklerin tümünü içeriyor. Bu ürünler arasında kolsuz yeleklerden ısınma ceketlerine, dizlikten eldivene, çantaya kadar her türlü giyecek ve aksesuar bulunuyor.

Yorum

• Cok ahim sahim olmasada fena degil.
                Nike'in sade, siradan tasarimlarindan biri.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Eğer dediğiniz gibi çubuklu forma patlama yapacaksa eyvallah.Ama bu kolları mavi olan forma satmaz yönetimde niye bu formayı almıyorsunuz demesin...
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Bordomavi.net

Yorum

• Yine formaları görmeden, dokunmadan, giymeden, futbolcularda görmeden, fotoğraftan kalitesini anlamaya çalışma hatasına düşüyorsunuz.

Sabır diyorum, insaf diyorum, herşey güzel gidiyor moral bozmayın diyorum.

Yorum

• ya siz zaten ne çıksa beğenmiyecektiniz...konuşuyosunuz boşa..barça manu milli takım bunlar özeldir..herta berlin bilmiyormu sizin kadar..bakın bakalım forması barça ile aynı kalitedemi..daha yeni anlaşmış yok man.united formasından ii olmalı yok şöyle yok böyle..sanki nike işi gücü bıraktı Trabzona nasıl forma yaparım diye düşünüyor..elinden geleni yapıcak adamlar..son söz song un giydiği formaya..sadece büyük beden..onun dışında bence süper..mavisi bordosu harika..istiyodunuz işte aston villa gibi olsun..ama yok kardeşim siz memnun olmazsınız..olursanız ahanda ben burdayım..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yine formaları görmeden, dokunmadan, giymeden, futbolcularda görmeden, fotoğraftan kalitesini anlamaya çalışma hatasına düşüyorsunuz.

KatıLıyorum ALi Fuat Abi..
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• formanın dizaynı idare eder.Ama national Nike kalitesinde üretilmediği belli.National Nike formaları dar olur bu forma çok bol ve üzerinde fazla durulmamış sanırım Nike'ın Türkiye disbritörlüğüyle anlaşma yapmışız
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak sedatmert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya siz zaten ne çıksa beğenmiyecektiniz...konuşuyosunuz boşa..barça manu milli takım bunlar özeldir..herta berlin bilmiyormu sizin kadar..bakın bakalım forması barça ile aynı kalitedemi..daha yeni anlaşmış yok man.united formasından ii olmalı yok şöyle yok böyle..sanki nike işi gücü bıraktı Trabzona nasıl forma yaparım diye düşünüyor..elinden geleni yapıcak adamlar..son söz song un giydiği formaya..sadece büyük beden..onun dışında bence süper..mavisi bordosu harika..istiyodunuz işte aston villa gibi olsun..ama yok kardeşim siz memnun olmazsınız..olursanız ahanda ben burdayım..
                              Abi günaydın.Forma yamuk diyorum.Trabzonspor'a yamuk yapılır mı ? Yaptırılır mı?
                              "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yine formaları görmeden, dokunmadan, giymeden, futbolcularda görmeden, fotoğraftan kalitesini anlamaya çalışma hatasına düşüyorsunuz.

abicim iyi güzel diyosunda bana söle abi su formanın kolları ne böle ya songun kolundan baska iki kisin koluda girer oraya kaldıki omuz kısmıyla kol kısmı sanki sonradan birbirine dikilmis gibi
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X