Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baştürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetimin nike ile anlaşması iyi oldu yanlız tc club ler bir bir kapanacak diye düşünüyorum..SATIŞ HAKKI NİKE MAĞAZALARINA VERİLDİ DİYE DUYDUM TS CLUB İŞLETMECİLERİNE ALLAH sabır versun..
    Yok öyle saçmalık olmaz . Hem Nike hem de Trabzonspor zarar eder bu durumdan .

Yorum

• Yönetimin nike ile anlaşması iyi oldu yanlız tc club ler bir bir kapanacak diye düşünüyorum..SATIŞ HAKKI NİKE MAĞAZALARINA VERİLDİ DİYE DUYDUM TS CLUB İŞLETMECİLERİNE ALLAH sabır versun..

yok öyle birşey hem ts clupde satılacak hemde nike düşünün ts clup sadece trabzonda var başka biryerde yok istanbulda dakiler kasetçi dükkanı ama nike hemem hemem her yerde adana dıyarbakır mardin heryer de var onun için ikili satış yöntemi olacak nereden alırsa al var ketmez kazanan trabzonspor olacak
      Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• ya su formaların önünde su avea logosu olmasın ya maf ediyo formayı bide su yazının boyutunu az küçültsünler ne o koskocaman
        !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya su formaların önünde su avea logosu olmasın ya maf ediyo formayı bide su yazının boyutunu az küçültsünler ne o koskocaman
          katliyorum kardes

Yorum

• süper formalar bize de bu yakışır türkiyede tek nıke işi biliyor ultra takıma ultra forma
            Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• evt arkadaşlar şu formanı önünde olan kocaman avea yazısı yokmu benide hasta ediyor valla forma aldımmı ona bir çare bulmamız lazım gerekirse kocaman bir logo yapar dikerim valla sevmiyorum avea
              Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Hadi gene iyisiniz bugün ilk ürünleri göreceksiniz.
                Zaman ne çabuk geçiyor.

Premier Ligdeki yeni Nike topları bunlar büyük ihtimalle Türkcell Süper Lig'in de resmi futbol topu bu olur.

Rot-Weiss Essen takımının yeni sezon formaları Allah'tan bizimkiler bu model değil, hani tasarım diye formaları incik boncuk doldurmaya çalışanlar var ya, formalarımız çıkınca aradaki kalite farkını daha net göreceğiz.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 30.06.2008, 10:02.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• afs abi, şu benim avatarımdaki formanın dizaynı sana aitti galiba. hastası oldum gerçekten. ama bunun avea sız forma değil de t-shirt modeli olsa diyorum yok satmaz mı? kaç rengini yapsalar alırım, işe bile giderken giyerim nike belki özel dizaynla ilgilenmez ama bunu t-shirt haline getirip ts-club a yollar mısın belki ilgilenirler. (göndermek bana düşmez çünkü)
                  çıksa böyle tshirt de beşer onar yeğenlerime de alsam
                  İmza...

Yorum

• Standard Liege 2008 / 2009 formaları

Formalar gözünüze güzel göründü değil mi? Formanın modeli kadar onu taşıyanlarla ilgili olmasın sakın.

Forma ekran veya vitrin görüntüsü olarak değil, onu -her anlamda- taşıyacak futbolcularla buluştuğunda gerçek değerini bulacak.
                    Yeni formalarımız içinde Yattara'yı görünce sevinecek, Selçuk'a çok yakışmış diyeceğiz. O forma ile koşup, düşüp mücadele ettiği zaman -eğer hakkını verirlerse- o formaları daha çok sevecek ve sahipleneceğiz.

Yeni formaların lansman ve tanıtımını da görkemli bir şekilde yaparlar umarım.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 30.06.2008, 11:24.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Standard Liege 2008 / 2009 formaları

Formalar gözünüze güzel göründü değil mi? .
                      Abi formaLar gözümüze güzeL gözüktü..

Ama kızLar da bi başka yahu...
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Standard Liege 2008 / 2009 formaları

Formalar gözünüze güzel göründü değil mi? Formanın modeli kadar onu taşıyanlarla ilgili olmasın sakın.

Forma ekran veya vitrin görüntüsü olarak değil, onu -her anlamda- taşıyacak futbolcularla buluştuğunda gerçek değerini bulacak.
                        Yeni formalarımız içinde Yattara'yı görünce sevinecek, Selçuk'a çok yakışmış diyeceğiz. O forma ile koşup, düşüp mücadele ettiği zaman -eğer hakkını verirlerse- o formaları daha çok sevecek ve sahipleneceğiz.

Yeni formaların lansman ve tanıtımını da görkemli bir şekilde yaparlar umarım.
                        sağ baştaki çok güzel zaten diadoraya krşı küçüklüğümden beri bir ilgim var..
                        En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 30.06.2008, 11:33.

Yorum

• Tam tahmin ettiğim tepkileri verdiniz.

Melih Kuzey İngiltere'den forma modelleri konusunda 'çok heveslenmeyin, formalar sade olacak' deyince, çoğunuz düş kırıklığına uğramış gibi tepkiler verdiniz. Aynı formaları renkli çalışıp bu sayfalara yapıştırdığım da ise aynı tepkiler süper harikalara dönüştü.

Bizim forma tanıtımları için de, eli ayağı düzgün güzel mankenler ayarlasınlar bari.
                          Reklamın etkisini görüyor musunuz?

Veya ben bu kadar yazıp çizmeseydim, neler düşünürdünüz?
                          Yeni sezonda yeni heyecanlar için formaları da yenilemek çok iyi fikirdi. İnşallah Nike uzun yıllar bizim sponsorumuz olmaya devam eder.

Yorum

• bizim klasık türk erkeği mantığı ilk olarak kızlara bakarlar sonra diğer konulara abi bana göre sol baştaki kız güzel melez galiba
                            Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Her marka kendine ait çizgiler taşıyan modelleri, sponsor oldukları takımın geleneksel çizgileri ile birleştiriyor.
                              Formanın ve şortların kesimleri ve kumaştaki detaylar güzel olmuş.

Bu arada bu sayfaları yalnızca erkeklerin okumadığını da unutmayalım.

Yorum

• Şahsen formaları o kadar beğenmedim. Tanıtanlar daha güzel. =)
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X