Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yada bunlari?

Bu formanin mavisine hastayim!!
    Bu formaların en güzel yanı Türk Bayrağınında bulunması...
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Umarim Nike, reklam icermeyen formalari da satar magazalarinda.. yine soyluyorum onumde koskoca "avea" yazisiyla dolasmak istemiyorum. (bu arada dikkat ettim diger takimlarin reklam yazilari daha kucuk boyutlarda)

Bu arada yeni yonetimin taraftara verdigi heyecani sadece bu topiğe bakarak gormek mumkun
      En son calypso tarafından düzenlendi; 28.06.2008, 20:21.
      ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• şimdiye kadar çıkan formaları bu kadar merak etmemişimdir..

ama bu sezonki formaları beklemekten çatladım yaa bir an önce çıksalar ççç

Yorum

• Acaba Trabzonspor için yapacakları antreman kıyafetlerini biz İstanbuldan da alabilecek miyiz....

Yorum

• Böyle biseye ne dersiniz?

.

Yorum

• Formalar güzel olsun yeter ki. Bir şekilde iki forma alırım. Bir hafta önce Ts Club'a sorduğumda formaların Temmuz'un sonunda satışa çıkabileceğini söylemişlerdi.
              . .
              . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
              . .

Yorum

• formalırımızın güzel olacagı kanısnda deilim puma bile geçen sene neler yaptı gordunuz bursa spor kadar bile forma yapmadılar veya biz yatpırmadık orasını bilemiyorum ama içimden kotu bir ses yine böle 2 snıf bir forma yapıcak gibime geliyor nike..
                NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

• İlk olarak anti-ist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  formalırımızın güzel olacagı kanısnda deilim puma bile geçen sene neler yaptı gordunuz bursa spor kadar bile forma yapmadılar veya biz yatpırmadık orasını bilemiyorum ama içimden kotu bir ses yine böle 2 snıf bir forma yapıcak gibime geliyor nike..

2. sınıf bir forma giyeceğimizi sanmıyorum, büyük klüpler bazında nike ilk defa trabzonsporla çalışıyor. sonuçta onlarda kendi mallarını pazarlamak istiyolar. ne çıkacağını bilmiyoruz ama iyi bişeylerin çıkmasını umut ediyoruz. birde formanın modellerine çok takılmıyorum, günümüz formaları zaten düz ve sade, ben sadece renk tonlarının iyi tutturulmasına dikkat edeceğim...

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Böyle biseye ne dersiniz?

Bu tasarimlari gördükce baska firmalarlan anlasmaya gerek kalmiyor diye düsüniyorum.

Burda 2-3 renkdasimizi TS Club forma tasarimlarindan sorumlu tutsunlar her sene süper formalar üretiriz hatta isi büyütüp rakiplere bile tasarim yapilabilir ve önemli bi kaynak saglanilir

Hayilrisi yeni formalari eppeyi merak ediyorum herkes giibi!!!

Yorum

• ya temmuz sonunda cikarsa biz almanyaya geri donuyoz..nerden alicaz ozaman
                      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• abi bu yeni moda tanınmamıs takım forması giyme işi varya nike oyuzden kaliteli olanları nike storelerde heryerde belirli sayıda satıo diye biliyorum olmadı online int.den alırsın

Yorum

• .

Yorum

• NAYKK, yeterda yaww!! nedu boğaltuysunuz bizi...
                            - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu formaların en güzel yanı Türk Bayrağınında bulunması...
                              Türk bayrağını önümüzdeki yıl da taşıyamayacağız, şampiyon takımla Türkiye Kupası' nı alan takım bayrak taşıyabiliyor.

Yorum

• Herkesin az cok tahmin ettigi uzere Bordo ve MAvi renklerde sade ve cubuklu formamiz olacak.
                                Ama 5 tasarim yapialcagi soylenmisti.
                                Para onemli degil, piyasaya ciksin yeterki.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X