İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Umarim Nike, reklam icermeyen formalari da satar magazalarinda.. yine soyluyorum onumde koskoca "avea" yazisiyla dolasmak istemiyorum. (bu arada dikkat ettim diger takimlarin reklam yazilari daha kucuk boyutlarda)
Bu arada yeni yonetimin taraftara verdigi heyecani sadece bu topiğe bakarak gormek mumkunEn son calypso tarafından düzenlendi; 28.06.2008, 20:21.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
formalırımızın güzel olacagı kanısnda deilim puma bile geçen sene neler yaptı gordunuz bursa spor kadar bile forma yapmadılar veya biz yatpırmadık orasını bilemiyorum ama içimden kotu bir ses yine böle 2 snıf bir forma yapıcak gibime geliyor nike..NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...
Yorum
-
İlk olarak anti-ist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalırımızın güzel olacagı kanısnda deilim puma bile geçen sene neler yaptı gordunuz bursa spor kadar bile forma yapmadılar veya biz yatpırmadık orasını bilemiyorum ama içimden kotu bir ses yine böle 2 snıf bir forma yapıcak gibime geliyor nike..
2. sınıf bir forma giyeceğimizi sanmıyorum, büyük klüpler bazında nike ilk defa trabzonsporla çalışıyor. sonuçta onlarda kendi mallarını pazarlamak istiyolar. ne çıkacağını bilmiyoruz ama iyi bişeylerin çıkmasını umut ediyoruz. birde formanın modellerine çok takılmıyorum, günümüz formaları zaten düz ve sade, ben sadece renk tonlarının iyi tutturulmasına dikkat edeceğim...
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle biseye ne dersiniz?
Burda 2-3 renkdasimizi TS Club forma tasarimlarindan sorumlu tutsunlar her sene süper formalar üretiriz hatta isi büyütüp rakiplere bile tasarim yapilabilir ve önemli bi kaynak saglanilir
Hayilrisi yeni formalari eppeyi merak ediyorum herkes giibi!!!
Yorum
-
ya temmuz sonunda cikarsa biz almanyaya geri donuyoz..nerden alicaz ozamantut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu formaların en güzel yanı Türk Bayrağınında bulunması...
Yorum
-
Herkesin az cok tahmin ettigi uzere Bordo ve MAvi renklerde sade ve cubuklu formamiz olacak.
Ama 5 tasarim yapialcagi soylenmisti.
Para onemli degil, piyasaya ciksin yeterki.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum