Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milli takım formalarının ilk tanıtımının yapıldığı günlerdeki tepkileri düşünün.

Sizdeki etkisi nasıldı? Veya avrupa şampiyonasını izledikten sonra formalara ve markalara nasıl baktınız?
    Puma deyince zihninizde neler oluşuyor. Trabzonspor açısından bakınca yeni sponsorumuz Allah izin verirse saha başarıları ile daha da sevilecektir.

Forma tasarımını Yattara'ya giydirince gözünüze daha sevimli gelmedi mi?
    Benim tasarımlarımla zihninizde oluşan hayaller, formalar çıkınca gazeteler ve internet sitelerinde yer alacak fotoğraflar ve üzerimizde yapacağı etkiler.

Ama en güzeli merak ve heyecanla TS Club veya bir Nike mağazasına gidip yeni formaya dokunup, denemek olacak.

Bekleyin biraz daha sezon hazırlıkları, hazırlık maçları lig, kupa derken yeni transferlerimiz ve yeni formalarımız bize ayrı bir motivasyon olacaktır.

Hayırlı olsun hepimize.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• gelsin artık nikeler satış patlaması olsun
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Oooooyh çok güzeller vallaha nasıl edeceğuk ne edeceğuk, zaman nasıl geçer. Bir an önce çıksada çatlayana kadar formasıydı şortuydu tişörtüydü alsak
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• hepsini alacaukkk da ismi nerde yazdıracauk
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bakalım bu kadar mukkemmel atılımlara ne kadar destek verecegız kulubumuze haydı hayırlısı
            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• valla bence cok güzel olacak zaten bizim renkler güzel..iyi bi tasarımla tamamdır bu iş

ayrıca afs abi koydugun milli takım fotograflarının ilkinde bordo kappa formamızı giyen biri var.gözden kaçmasın,trabzonlular heryerde
              1461!

Yorum

• sadece forma olmasa tişört felanda olsa güzel olur.mesela ilk resimdeki afs abimizin yaptığı kapşonlu çok güzel

Yorum

• Gulsem mi aglasam mi ben ne yapsam? Kafami hangi taslara vursam acaba. Surda gosterilen formalara bakiyorum ve inanin bana sadece cuvali andiriyorlar. Hayatimda bu kadar basit, gosterissiz formalar gormedim hic. Hele milli takim formalari tam ama tam anlamiyla bir felaket. Simdi bir dusunun bu formarlin uzerinde Nike in logosu degil de yerli bir firma olan Lescon un amblemi olsaydi ne yapardiniz. Eminim hepiniz tuh, rezalet, igrenc forma derdiniz. Ama ordaki nike logusu ya, nike hep dunyanin en unlu sporcularini giydiriyor ya, nike amerikan markasi ya, hepinizin gozleri boyanmis bir kere. Adamlar takimin sirtina pijama koysa bile hepiniz ayakta alkislar cok guzel forma dersiniz. Yazik be. Trabzonspor taraftari bu kadar zevksiz olamaz, olmamali.

Ben halen daha kappa nin Trabzonspor a en guzel formarli yaptigini dusunuyorum. Bunun aksini iddia edenlerin ise at gozlugu taktigini dusunuyorum.

Yorum

• ehueh fotomaç bugunkü sayısında yazacak nike trabzonspor için yeni sezonda 5 adet forma yapacak
                    diğerlerinden farklı...öteki...
                    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• bu fotomac ne yapmış burada yapılan formaları koymuş gazeteye la bunları izin alarakmı almışlar acaba ......
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• fotomaç bordo mavı forumu yakından takip ediyor anlaşılan..burda yapılan formaları aynen koymuşlarr habere

Yorum

• habu fotomacın haberi kesiin cevat kolun işi
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gulsem mi aglasam mi ben ne yapsam? Kafami hangi taslara vursam acaba. Surda gosterilen formalara bakiyorum ve inanin bana sadece cuvali andiriyorlar. Hayatimda bu kadar basit, gosterissiz formalar gormedim hic. Hele milli takim formalari tam ama tam anlamiyla bir felaket. Simdi bir dusunun bu formarlin uzerinde Nike in logosu degil de yerli bir firma olan Lescon un amblemi olsaydi ne yapardiniz. Eminim hepiniz tuh, rezalet, igrenc forma derdiniz. Ama ordaki nike logusu ya, nike hep dunyanin en unlu sporcularini giydiriyor ya, nike amerikan markasi ya, hepinizin gozleri boyanmis bir kere. Adamlar takimin sirtina pijama koysa bile hepiniz ayakta alkislar cok guzel forma dersiniz. Yazik be. Trabzonspor taraftari bu kadar zevksiz olamaz, olmamali.

Ben halen daha kappa nin Trabzonspor a en guzel formarli yaptigini dusunuyorum. Bunun aksini iddia edenlerin ise at gozlugu taktigini dusunuyorum.
                            Bence burda en önemlisi, bize Nike sponsorlugu ne kazandiracagi sorusudur? Nike Türkiye futbol pazarina milli takimla basladi. Simdi bazi futbolcularin sponsorlugunuda yapiyor. Yani Trabzonspor onlar icinde pazarlarini büyütmek icin iyi bir firsat. Nike sponsoru oldugu her takima, milli bazda ya da klub bazinda olsun, cok iyi ücret ödüyor. Onun icin bence cok olumlu. Kappa formasini bende cok seviyordum, bazen giyorumda. Ama Nike ile ayni altyapiya sahip degil ve zamaninda daha az ücret ödeginden eminim. Bu arada Nike formalari her zaman en cok hosuma giden formalar olmustur, belirtmek isterim.
                            "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• cevat kolu banlayabilirmiyiz acaba ama o kesin misafirdir
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzon'a 5 ayrı forma

Trabzonspor'un yeni sezon için anlaştığı Nike firması, formaların üretimine başladı. Nike yetkilileri, bordo- mavililer için 5 ayrı model forma hazırladıklarını söylediler. Yeni formaların yakın zamanda TS Clup mağazalarında taraftarın beğenisine sunulacağı belirtildi.

bu haberlerdeki formalar sanki bizim siteden çalıntı...
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X