Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inşallah turuncu forma yapmazlar.

Yorum

• Yok yok. Aston Villa formasi berbat!!! O forma olmasin. Nike bu isi yapar. Bir tane Cubuklu. Bir tane Bordo, Biri güzel bir Mavi. Diger ikisi de Nike a kalmis. Renkleri. Ama Nike´in modellerine güveniyorum!

Yorum

• Arkadaslar.. bu isden anliyanlar hele sunu Trabzonspor Versionunu yapsin. Avea, Amblem vs. vs

Yorum

• evet cok iyi oldu bu yaaaa, neydi o Puma/Kappa falan yaaaa...

Gercekten cok iyi bir anlasma yapip Nike ile anlasmislar!!Cok iyi oldu bu Trabzonspor icin, Nike nerdeeee Puma nerdee, degilmi arkadaslar?Tamam bu sene garanti bir forma ismarliyorum izine gidenlere artik!
          Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

• Peki numara ve ismi nerde yazdıracağız nike mağazasında mı? Veya futbolcuların ismi mi olacak formalarda?

Yorum

• İlk olarak hamsi3461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Peki numara ve ismi nerde yazdıracağız nike mağazasında mı? Veya futbolcuların ismi mi olacak formalarda?
              bende onu sordumda herkez yazdırılır nıke mağzalarında dediler ama ben pek inanmıyorum biz düz yazı istemiyoruz futbolcuların sırtındakinden istiyoruz yani bu senekiler varya ondan onu nasıl yapacak bütün nıke bence olanaksız mecbur formayı istanbuldan ismi trabzondan halledeceuk
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• yukardaki resimler doğrumuuuu???? eğer doğruysa işte gercek bordo maviiiiiii
                %100 AN İSTANBUL

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bende onu sordumda herkez yazdırılır nıke mağzalarında dediler ama ben pek inanmıyorum biz düz yazı istemiyoruz futbolcuların sırtındakinden istiyoruz yani bu senekiler varya ondan onu nasıl yapacak bütün nıke bence olanaksız mecbur formayı istanbuldan ismi trabzondan halledeceuk

düz yazıda neyi kastediyosun anlamadım
                  firmanın yazı karakteri nasılsa öyle olur
                  başka bende istemem

ama puma yazı karakterlerini arayacağız gibi
                  bir gün mutlaka

Yorum

• ne zaman çıkcak tanıtılcak formalar belli mi?

Yorum

• Belli değil Hasan....Etrafta söylentiler dolanıyor sadece....

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yeni formalar için tanıtım bekleyeceğiz ya da bir transfer daha yapılsın da imza töreninde görelim yeni formaları, ne de olsa puma kullanamazlar..
                        bu fikri tuttum =)
                        uyduruktan da olsa bir futbolcu transfer edip imza töreni düzenlesek görürdük formaları.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Altaki formalar ADIDASIN modeli degilmi? Nike bunu yapamaz!

Yorum

• EN güzel desenler ADIDAS'ta, kim ne derse desin!

Yorum

• Yani külüplerin kendine özel cizgileri olmazsa Nike sadece düz CUVAL üretiyor:
                              http://store.nike.com/emeastore/?cp=EMNS0705NS&#,de,DE,url;stage,prod_grid-309110-313873-////--/|2

http://store.nike.com/emeastore/?cp=EMNS0705NS&#,de,DE,url;stage,prod_grid-309110-313872-////--/|3

Bir de Adidasa bak....

Yorum

• inşallah guzel urunler yapar nıke...bıran once cıksada alsak su malzemelerden..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X