İlk olarak xenit tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike mağazalarında da satılacak olması iyi olmuş. En azından biz de forma alabileceğiz.
Nerden öğrendin ??Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatılacakmıymışki ??
Nerden öğrendin ??şehrimiz erkek şehri. aşık eder herkesi..
Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi..
Yorum
-
İlk olarak 61 baha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin satılacak anlaşma öle
Çok güzel haber gerçekten yaaYaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Bu tisörtteki nike amblemi nike'in tenis amblemi'dir.
Bu sapkadaki gibi.
Bence nike bu tisörtleri sadece idarelik yapti. Cünkü PUMA giymememiz icin bu tisörtler gerekli idi. Hem idarelik yapilmasi, TS ambleminin sag tarafta olmasindan anlasilabilir.En son kemaLAZ61 tarafından düzenlendi; 22.06.2008, 11:45..
Yorum
-
İdarelikte olsa adamlar biliyor işiTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bence tişörtler güzel olmuş. Yeni formalarda yapıldı, şu an için 2 tane biri turuncu biri bordo mavi. Bordo mavi olan aston villa forması ile tıpa tıp aynı. kısa kol kollar açık mavi gövde koyu bordo. tutuncu olan hollanda formasıile aynı fakat yakasıda turuncu.
1 ay sonra ancak satışa çıkacaklar.Eğilmedik, Kırıldık defalarca....
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜrünlerimiz Nıke Mağzasında Satılacaksa Forma Arkasına Yazıyı Nerde Yazdıracaz?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTerzi Aziz amca var bizim. Çok iyi yazı yazar.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum