Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Nike Trabzonsporumuza Hayirli Ugurlu olsun

InsAllah süper 5 tane forma yaparlar....
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• nike just to ıt.. guclu bir marka tarafindan sponsor edilmek gercekden guzel hayirli olsun..
      Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• Çok zor insanlarsınız vesselam.
        Durun hele ürünleri yakından görelim, dokunalım, giyelim, ondan sonra değerlendirelim.
        Formalar ve diğer ürünleri görelim hele.

Alemsiniz.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike ile anlaşmak sadece basit bir sponsorluk anlaşması değil aynı zamanda da imaj, prestij, kalite de demek. Hemen tu kakalara başlamışız maşallah. Az yavaş, hele bismillah anasını satayım.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok zor insanlarsınız vesselam.
            Durun hele ürünleri yakından görelim, dokunalım, giyelim, ondan sonra değerlendirelim.
            Formalar ve diğer ürünleri görelim hele.

Alemsiniz.

Saygideger a f s,

kreasonlarin gercekten harikulade, forumda bu basligi uzun suredir izliyordum ve yaptigin o guzel formalari Insallah Niketada farkettiler.

Saygilarimla

Yorum

• nike trabzonsporumuza hayırlı olsun inş seneye 7'dileniyoruz
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• nike hayirli olsun , herkez bir tane forma alsin en az.... ama gercekden herkez...
                En büyük TS

Yorum

• .....J U S T W A I T I N G........

Yorum

• .....J U S T W A I T I N G........

Yorum

• Bencede Nike firmasiyle anlasma yapilmasi mükemmel. Ve insallah Nike firmasi baska hic bir kulübün forma sponsoru olmaz!! Cünkü biz fakliyiz. Neyse.

"Formalar ne zaman cikacak?" sorusunu cok okudugum icin yönetime kendim sordum ve sagolsunlar cevap da aldim. Cevapi kopialadim:
                      NIKE ILE SOZLESME BUGUN IMZALANDI TEMMUZ ORTASI URUNLERIN TS CLUBLARDA OLACAGINI DUSUNUYORUZ.

Evet herkes en AZ BIR tane formasi almasi gerek!! Nike firmasini da memnum etmeliyiz. Adamlar bizi kendi sitesine koysun isterim. Ayni Manutd, barcelona, arsenal, inter gibi. Cok forma alirsak öyle olur zaten. Tipki adidas da Fener gibi. Artik yurt disindaki Adidas Shop larda bile Fenerbahce formasi var. Hayde sirada Trabzonspor formasi almak var!!!!
                      En son KemaL_Ts tarafından düzenlendi; 21.06.2008, 20:06. Sebep: Ek yapdim.

Yorum

• güle güle puma hoşgeldin nike
                        Bordo Mavi...

Yorum

• 6 tane puma formam var...ben pumalardan memnumdum....gerek fiyat açısından gerekse dizayn açısından...

Yorum

• xenit SÜPERRR!!!
                            .

Yorum

• yeni formalar ne zaman cikacak ya..bi aciklama bile yok..daha yeni imza atilmis dusunun yani...ayrica acilistaki giyilenleri hic begenmedim..oyle ciacaksa zaten satilamazda
                              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Dedigim gibi formalar Temmuzun ortasinda cikacak!!!! Bu bilgiyi yönetim den aldim!!!!! Artik o günü bekliyecegiz ve Nike ile Ts Clublara hücüm edecegiz!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X