Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• hayırlı olsun tüm trabzosporumuza ve taraftarlarımıza
    SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• hoşafı severim anlamayanlar düşünsün
      En son wamlaw tarafından düzenlendi; 24.06.2008, 00:24. Sebep: can sıkıntısı

Yorum

• iyi,kötü,güzel,çirkin nasıl olursa olsun mutlaka ama MUTLAKA formamızı alıp görevimizi yerine getirmeliyiz. TS formalarını sadece indirimdeyken alırsak bir anlamı kalmaz. Umarım nike seneye bizim için altın renk ağırlıklı şampiyonluk formasını da üretir. Hayırlı olsun
        İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• Nike ürünlerinden biraz anlıyorsam beklediğimiz formalardan belki bir tanesi gelebilir arkadaşlar. Hatta Celtic tarzı enine çubuklu forma bile gelebilir. Nike her sezon küçük görünse de bana göre büyük tasarım değişikliklerini mutlaka yapar. Şuana kadar sadece Arsenal ve Barcelona için 2009 forması çıkardı. Bunlar da 3. forma olarak kullanılacak. Yani formalarımızın ana hatlarında hemen hemen sitede gördüklerimizle aynı ancak ayrıntı da çok farklı olması muhtemel. Formamızı güzel yapan da ayrıntıları olacak zaten. Birde üçüncü rengimiz de farklı bir renk olabilir. Koskoca milli takımımıza dahi turkuaz forma yaptılar. Umarım siyah bir formamız da olur.
          İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• İlk olarak wamlaw tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Iste en cok bu maviye gicik oluyorum bu bizim mavimiz degil. Yinede eline saglik
            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• forum`un acilisina giden trabzonsporlu futbolcularin bazilarini uzerinde nike`n yaptigi trabzonspor tisortlerinden vardi dikkat ettiyseniz

hemen bir seyler yapmislar.
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bu arada ilk nıke ürünümüzü görelim bakn açılışda giymişler

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yeni ürünler satışa çıkmışmıdır acaba ??
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• bence çıkmamıştır ama eli kulağındadır kesin formalar dar olmaz inşallah
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu formanın uzun kollusu çok güzel görünür
                      çok güzel olmuş eline sağlık

Yorum

• ben nike firmasına güveniyorum.bana kötü bir ürünlerini gösterin?
                        eminim çok hoş ürünlerimiz olcak.sadece biraz sabredelim...

Yorum

• Açılışta giyilen T-shirtler güzel kanımca. Amblemimizde görüldüğü gibi ufak boyutlarda. Buda güzel.
                          Ali Fuat abinin polar müjdeside güzel. Ordaki ürün güzeldi, bunu daha güzeli yapılıcaksa artık nasıl bir ürün olucak merak ettim.
                          En son ÖzGür Ayar tarafından düzenlendi; 22.06.2008, 10:58.

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            forum`un acilisina giden trabzonsporlu futbolcularin bazilarini uzerinde nike`n yaptigi trabzonspor tisortlerinden vardi dikkat ettiyseniz

hemen bir seyler yapmislar.
                            Onlar bizim için üretilmedi . Nike'ın en basit T-shirtleri sadece üzerinde TS arması konulmuş ...

Yeni ürünlere kadar idarelik bence...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onlar bizim için üretilmedi . Nike'ın en basit T-shirtleri sadece üzerinde TS arması konulmuş ...

Yeni ürünlere kadar idarelik bence...
                              Evet bende aynısını düşünüyorum..

Ama onu da güzel yapmışlar..

Armalar küçük güzel olmuş..
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Nike mağazalarında da satılacak olması iyi olmuş. En azından biz de forma alabileceğiz.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X