Trabzonspor başkanı Sadri Şener gelecek sezon ile ilgili yeni sponsorla anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Başkan Şener eski sponsor ile ilgili eleştirileri dikkate alarak yeni sponsor konusunda titiz davrandıklarını ve taraftarın beklentilerini dikkate aldıklarını söyledi.
Başkan Şener " Takımımıza yeni sezonda sponsor olmak için teklif veren Adidas, Kappa ve Nike konusunda taraftarlarımızın beklentilerini ve isteklerini dikkate alarak hepsinin teklifini kabul ettik. Gelecek sezon iç saha formalarımızı Kappa, deplasman formalarımızı Nike, kupa ve avrupa maçlarımızın formalarını Adidas üretecek. Bu bizim açımızdan hem daha çok para demek, hem de taraftarımızın memnun olması demek. Tasarruf tedbirleri açısından ve adam gibi futbol oynatana kadar teknik kadro Puma giymeye devam edecek" dedi.
Neden üç firma ile birden anlaştınız sorunusunu Şener " Bir sezonda birkaç hoca ile çalışabiliyorsunuz, sponsorla neden çalışılmasın? Baktık taraftar adı geçen markalardan bir türlü memnun olmuyor biz de böyle bir çözüm ürettik. Artık isteyen istediği markayı satın alabilecek. Artı Taşbaşı ve Mahmutbey şubelerimizle de korsanın önüne geçmeyi planlıyoruz. TS ürünlerini Türkiye'nin her tarafındaki BİM mağazalarından da ucuza temin edebileceksiniz. Böylece pazar günleri TS Cluplar yine kapalı olmaya devam edecek.
Sadri Şener sezon açılışında hazırlık maçı için bu üç markayı temsil eden isimleri Trabzonspor'a getireceklerini, masrafların tamamının sponsor firmalar tarafından karşılandığını söylerek açılış maçında Beckham, Totti ve Henry'yi Trabzon'a getireceklerini söyledi.
( Şaka amaçlı yazdım fakat olsa dünyada ancak biz de olurdu [/q
Nike olsun isterim; ama biliyorum ki nike büyük bir marka ve şu haliyle Trabzonsporumuza sponspor olacağını hiç sanmıyorum. Adamlar bu konuda hassaslar.
Ama adidas olabilir, çünkü kendileri her takıma forma yaparlar, prestij vs dertleri yok gibi.
avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Ula ihsan olm ne alakası var Nike ki Ankaraspor'a , Kocaelispor'a , Eskişehirspor'a forma yapmıyor mu ? Belki para karşılığ değil ama o formalarda nike logosu var mı , var . Tercihim değildir ama nike'ın bize sponsorluk yapmasında bir engel görmüyorum . Ama Adidas bu işte hep bir adım öndedir bence
" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
TRABZONSPOR bugün ünlü spor markası Lescon ile sponsorluk anlaşması yapacak. Genel sayman Mahmut Aksu, yapılan anlaşma gereği bundan sonra Puma ile yollarını ayırdıklarını söyledi.
Ula ihsan olm ne alakası var Nike ki Ankaraspor'a , Kocaelispor'a , Eskişehirspor'a forma yapmıyor mu ? Belki para karşılığ değil ama o formalarda nike logosu var mı , var . Tercihim değildir ama nike'ın bize sponsorluk yapmasında bir engel görmüyorum . Ama Adidas bu işte hep bir adım öndedir bence
Ula Sinan, Senin dediğin takımlara, bildiğin " nike " logosu basılmış tişörtler üretiyorlar. Hatta onlara büyük ihtimal, şehirlerindeki bayiler üretiyordur. Bizim " görkem spora" polar yaptırmamız gibi bir şey. ok.
Bugün adidasın kapısını çalalım, seve seve kabul ederler; ama nike a gidelim adamlar üste para bile isterler. Adamların tuzu kuru çünkü. Sana bir Avrupa takımına ürettiği formayı üretmesi için biraz prestij sahibi olman gerekir.
avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
TRABZONSPOR bugün ünlü spor markası Lescon ile sponsorluk anlaşması yapacak. Genel sayman Mahmut Aksu, yapılan anlaşma gereği bundan sonra Puma ile yollarını ayırdıklarını söyledi.
Kaynak:Fotomaç
Umarım bu haber yanlış çıkar. Tek güvencem kaynağın Fotomaç olması.
Yoksa bu başlı başına bir intihar sebebidir. Lescon nedir yahu?
En son antagonist tarafından düzenlendi; 28.04.2008, 02:13.
barçanın giydiği nike ile bizimkinin giyeceği nike aynı olmaz
katılıyorum nike inter brezilya barca nın formalarını herzaman çok güzel yapmıştır ama diğer formalarına bakarsanız aynı derce güzel olmadığını görürsünüz.mesela milli takımımızın formaları dümdüz ve çok boş.milli takım formalarımız düz beyaz desensiz sadece yakası turkuaz.çok yavan geliyo bana.tatsız tutsuz bi forma.kırmızı üzerine beyaz şeritli içsaha formamız da medyadan gelen klasik forma talebi üstüne yapıldı.iç saha formamız baskıyla değiştirilmese onda dümdüz kırmızı olucaktı.sadece yakaları beyaz ve kolların bittiği yerler beyaz.nike ın son yıllardaki tasarımları çok yavan.inter barcelona brezilya yı bunun dışında tutuyorum.nike trabzona forma yapsa çok yavan bişey yapar gibi geliyo bana
Kaynak:Fotomaç
Not:Şakamı bu !!
Bi terslik var sanki, Trabzonspor lescona sponsor oluyor olmasın
Yorum