Gecen sezon renklerimiz gayet guzeldi. Bu sezonda renklerimiz bence kotu degil. Kappa'da 2003-04 sezonunda bordo-koyu mavi yapti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalite bakimindan pumaya sanirsam zaten kimse birsey demiyor... sadece renklerimizi tutturamiyorlar
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu olaya da katılmadığımı belirtmek istiyorum...geçen seneki renklerimiz bence mükemmeldi...hele çizgili formamız gerçekten çok güzel...sen sponsor firmaya renkleri yollarsın o da formaları yapar...ben adama beyaz renk yolladığım zaman siyah renk forma yapamaz bana...bnu yönetimin suçudur bence...geçen sene renkler tutuyorduda bu sene mi tutmuyor yaa..
Yorum
-
''gentleman'' adidas tasarımları çok hoş olmuş.özelliklede sonuncusu çok hoşuma gitti.
Yorum
-
İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''gentleman'' adidas tasarımları çok hoş olmuş.özelliklede sonuncusu çok hoşuma gitti.
Yorum
-
Bu konu uzar gider....
Beyler her kafadan farkli bir ses cikiyor. Kimisi Adidas, kimisi Nike kimisi Kappa diyor. Bu konu uzerinde bir konsensus e varabilecegimizi dusunmuyorum. Iste o yuzden is yonetime dusuyor, Ya gerci bizim burdan ne dedigimizin hicbir onemi de yok bunu biliyorsunuz. Sonucta karari verecek olan yonetim kurulu. Ama umut ederim Kappa olur. Bu benim tercihim ve diger arkadaslarin tercihlerine de saygi duyuyorum. Elbette onlar da takimimiz icin kendilerince en iyisini istiyorlar. Bu arada Kappa yi istememin bir nedeni de Kappa nin yaptigi formalar genellikle vucut un seklini alan body seklinde olan micro-fiber formalar. Bu formalarin rakip takimlar uzerinde psikolojik olarak negatif bir etki yarattigi da daha once bir cok spor otoritesi and psikologlari tarafindan dile getirilmistir.
iste Italya nin 2002 dunya kupasinda giydigi ve dunya uzerinde hemen her ulkede satis rekorlari kiran efsanevi forma. Karar sizin.
sevgi ve saygilarimla.
[En son stormtiger61 tarafından düzenlendi; 09.04.2008, 03:41.
Yorum
-
Bir tasarımcı olarak yorum yapayım: 2002'deki bir tasarım 2008'de de gözümüze yeni ve güzel görünüyorsa iyi tasarımdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum