Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence Trabzonsporun Formasi Addidas olmali büyük Takimlarin büyük sponsorlari olmali o yüzden Addidas!!!!

Ayni zamanda Addidasin Forma tasarimlari cok hos Gentelman kardesimizin tasarimlari mükemmel olmus!!!!

Yorum

• Sponspor konusunda gelinen son noktaya ve ne zaman açıklanacağı hakkında bilgisi olan var mı?
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• bende formamızın adıdas olması onu gunluk yasantımda da kutlanmak ısterım bu benı cok mutlu eder arkadaslarımla bulusmaya formamla gıtmek sızde edıcek tır bu bı gercek ama bulusmaya gıderken ustunde ts formalı ınsanları gormenın verdıgı mutluluk hıc bı kalıteye degıslılmez onun ıcın anlasma yapılırken forma fıyatları goz onunde bulundurulmalı sonuc olarak herkezın adıdas averecek 80 mılyonu yok

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kim kızdırdı Murat abimi yahu

Vallaha eğer yönetim kappaya geçerse çok önemli bi müşterisini kaybeder söylemedi demeyin
          Yok Sinancım kızmadım da arkadaşın Kappa'yı isterken "bir Trabzonspor lu zeki, cevik ve zinde olmalidir" demesi biraz fazla abartılı olmuş
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu forma olsun ne kadar fiyat biçerlerse biçsinler
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• Ali Can'ın alıntıladığı formaya bayıldım ben de. Çok asil...

Yorum

• birileri bu resimi taraftar burosu iletisim yerine gondersin... ben gonderdim sizde gonderin!!! ama ekleyin birde bizim renklerimizde lsun... burdaki bavi cok kapali...

Yorum

• Yukardaki formanın tasarımı tasarımcı olarak benim hoşuma gitmedi.

Tasarımda sadelik her zaman daha iyidir.
                  Geçenlerde televizyonda 2000 yılındaki İtalya Fransa maçını izliyordum. Fransa'nın üzerinde abartı çizgili bir adidas forma, kesimler şortlar, İtalya'nın üzerinde de tahmin edeceğiniz gibi Kappa aradan geçen onca seneye rağmen şık ve güzel göründü gözüme.

Formalarımızın içerisinde koyu bordo hakim forma mutlaka olmalı ama tasarım tasarım diye abartılı şeyler olmasın.

Renkler sizi yanıltmasın, ama açık söyleyim bu modeli beğenmedim ( zevk meselesi )
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bunlarda bence hos sade yani

Yorum

• Yani tasarımdan bahsediyoruz değil mi?

>Gentleman tasarımıdır..
                      En son ÜNAL tarafından düzenlendi; 04.04.2008, 15:30.
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yani tasarımdan bahsediyoruz değil mi?

bu forma GENTLEMAN kardesimiz tarafindan buraya koyulmustur...

bunu belirtelim

Yorum

• Bordo formayı belirtiyordum zaten gentleman ın olduğunu..unutmuşum düzeltiyorum..
                          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• alin size adidassssssss

Yorum

• insallah simdi kappa diyenler susar

kedim yaptim formalar.....photo shop sagolsun....

Yorum

• Onur formalar gayet şık ve sade tercih edilebilir..mavi tonları az daha koyu olsa süper olacak
                                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X