Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• puma falan bunlardan forma olmaz en iyisi biz kappa ya geri dönelim o zamanlar hem başarılı olmuştuk hemde çok kaliteli va bize yakışan formalardı...
    Eğil Kulak Ver Ceddine..Türke Kefen Biçmek Kimin Haddine..Avrupa'dan Çin Seddine..
    Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
    By_Karizma

Yorum

• sitenın girişinde forma için anket yapılması çok güzel olmuş yönetimin bu anketten çıkacak sonucu dikkate alacanı düşünüyorum ben nıke ye oy verdim nıke giyme zamanı gelmedi mi sizcede

Yorum

• Bmn Ana Sayfa;

Gelecek Sezon Formalarımızı Hangi Spor Firması Üretsin? Oylama Sonuçları

Adidas
        %33.98
        Nike
        %33.98
        Kappa
        %18.45
        Puma
        %13.59
        Diğer
        %0.00

Yorum

• forma kalitesi bakımından adidasla nıke aynı kalite bi seçim yapmak gerekirse tamamen kişisel tercih ön plana çıkıyor ben mesela nıkenın yaka şeklini daha çok beğeniyorum vucuda oturması bakımındanda adıdastan daha iyi ama adıdasında omuzlardakı çizgileri hoşuma gidiyor

Yorum

• özel dizaynla adidas olsun. nike güzel ama pahali olur. bizi anca adidas kurtarir.

kappa zamaninda basariliydik ama birakin allah askina, cok basit forma yapiyorlar. renkler canli durmuyor.

ts clup bana göre kappadan daha canli renk yapiyor. hatta kalite bakimindan puma kappadan daha iyi.

pumanin sorunu renkleri tutturamiyor, kappanin sorunu canli renkler yapmiyor, forma ölüyor.

adidas yada GENTLEMAN kardesimiz

Yorum

• Trabzonspor un rengi bordo mavi..bordo-lacivert değil ki?

Bunu dikkate alsınlar.
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• arkadaslar reebok formalarda fena deil bolton giyiyor alternatif olabilir die dusunuorum

İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bence forma kalitesi bakımından adidas olsun.Forma çok güzel duruyor.

Yorum

• Kesinlikle Kappa

Burdaki yorumlara bakiyorum da, onumuzde Milli Takimin o igrenc formalari gibi bir rezalet dururken nasil olur da kalkip bu takima Nike yakisir diyorsunuz anliyamiyorum dogrusu. Arkadaslar bir konu hakkinda bilginiz varsa konusun ama eger yoksa susmak en iyisidir.

Kappa bir italyan firmasi ve her zaman icin dunyanin en guzel, goze en hos gelen formalarini uretmistir. Daha once Italyan Mili takimi icin yapmis olduklari, microfiber, vucut hatlarini ortaya cikaran formalar bu alanda bir devrim yaratmis ve diger firmalar tarafindan taklit edilmislerdir. Bu yuzden takimimizin formalari kesinlikle Kappa tarafindan yapilmalidir. Ama eminim ki cok saygideger yonetimimiz bu konuyu da eline yuzune bulastiracaktir. Tipki hoca olayini cocuk oyuncagina cevirdikleri gibi.

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bmn Ana Sayfa;

Gelecek Sezon Formalarımızı Hangi Spor Firması Üretsin? Oylama Sonuçları

Adidas
                      %33.98
                      Nike
                      %33.98
                      Kappa
                      %18.45
                      Puma
                      %13.59
                      Diğer
                      %0.00

Oylama sonuclari buymus. Bu tabloya bakiyorum ve ne yazik ki icimi karamsarlik kapliyor. Ben hep taraftarimin gercek futboldan anladigini sanirdim. Gerci bunun cok futbol ile bir alakasi yok ama dolayli yoldan aslinda oyle. Taraftarimizin secimi beni tam anlamiyla hayal kirikligina ugratti. Bu taraftarin yonetimin olasi bir Ersun Yanal operasyonuna ses cikaracagini hic sanmiyorum. Sonucta ezilmeye alismisiz biz. Boyle gelmis boyle gider.

Yorum

• Simdi anladim problemi

Soyle yazilan yazilara bir goz attim da galiba arkadaslarin neden Kappa istemediklerini simdi anliyorum. Ama arkadaslar bir Trabzonspor lu zeki, cevik ve zinde olmalidir. Eger iyi vucut hatlarina sahip degilseniz ve biraz da yakin bir gecmiste yapmis oldugunuz evliligin de verdigi guc ile gobeginiz biraz disari tasiyorsa bu Kappa nin hatasi degil ki. Simdi durust olalim lutfen.

Yorum

• kesinlikle adidas olmalı kesim olarak nike danda digerlerinden de iyi.. bana gore milli takımın onceki adidas formaları suanki nike formalardan cok daha şık.. kappa ise evde var yeni gelecek olanda ondan farklı olmiycak biliyorum aynı tip üretiyo kappa tasarım nasıl olacak konusu sonra tartısılabilir.
                          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                          -ismail-

Yorum

• arkadaşlar milli takımın iğrenç beyaz turkuaz formasını buraya koyup biz nike istiyoruz demek saçma değil mi sizce. turkuaz beyaz forma hayatımda pumadan sonra gördüğüm en iğrenç forma. ayrıca nike denilen firmanın tasarımı yok ki 3 tane kalıbı var renk değiştire değiştire satıyor takımlara. ayrıca firma seçerken pazarlamayı da düşünmek lazım. malum her ile TSclub açamayız ama her ile adidas ile ulaşabiliriz. adidas mağazalarında türkiyenin 4 bir yanında fener ve gs ile formlarının pazarlanıyor olması büyüklüğünü kanıtlar. ayrıca türkiye genelinde en çok tercih edilen spor markası da adidastır böylece tüm türkiyeye yayılmış oluruz SAYGILAR

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Soyle yazilan yazilara bir goz attim da galiba arkadaslarin neden Kappa istemediklerini simdi anliyorum. Ama arkadaslar bir Trabzonspor lu zeki, cevik ve zinde olmalidir. Eger iyi vucut hatlarina sahip degilseniz ve biraz da yakin bir gecmiste yapmis oldugunuz evliligin de verdigi guc ile gobeginiz biraz disari tasiyorsa bu Kappa nin hatasi degil ki. Simdi durust olalim lutfen.
                              Kusura bakma kardesim ama biraz abartmissin. Millet sanki Kappa'yi sadece dar oldugu icin begenmiyo. Bana gore Kappa'nin tasarimlari DANDIK. Nike'in da tasarimlari ne kadar kotu olsa da sonucta guvenilir ve ismi olan bir marka. Benim tercihim Adidas olmazsa Puma'dir. Ama taraftarimizi sirf Nike'i seciyor diye yargilamak sacma ve alakasiz.
                              En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 02.04.2008, 19:24.

Yorum

• İlk olarak dr ali batur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar milli takımın iğrenç beyaz turkuaz formasını buraya koyup biz nike istiyoruz demek saçma değil mi sizce. turkuaz beyaz forma hayatımda pumadan sonra gördüğüm en iğrenç forma. ayrıca nike denilen firmanın tasarımı yok ki 3 tane kalıbı var renk değiştire değiştire satıyor takımlara. ayrıca firma seçerken pazarlamayı da düşünmek lazım. malum her ile TSclub açamayız ama her ile adidas ile ulaşabiliriz. adidas mağazalarında türkiyenin 4 bir yanında fener ve gs ile formlarının pazarlanıyor olması büyüklüğünü kanıtlar. ayrıca türkiye genelinde en çok tercih edilen spor markası da adidastır böylece tüm türkiyeye yayılmış oluruz SAYGILAR
                                haklısın nıke bit pazarında bile forma satamaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X