İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiyeki hocam gecen sezon'un forma renkleri gayette guzeldi.
Bunlarıda tutturamadığı barizdir.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporun renkleri koyu bordo, Açık mavidir.Lacivert değil.
Bunlarıda tutturamadığı barizdir.
Yorum
-
Ya kardesler ben bu kappa formasini isteyenleri anlamiyorum
Güzel modell olsa bisey demicem oda yok
dandik dandik bi forma..formadan daha cok reklam yapiyor kappa her tarafda amblemi var...hele kolunda kocaman amblemi..
almanyada kappa formayi giyen takimlari gülüyorlar
amatör takimi diyorlar....
büyük takimin adidas veya nike olmasi lazim
Misallar
Barcelona = NIKE Chelsea = ADIDAS
Inter = NIKE AC Mailand = ADIDAS
Juventus = NIKE Bayern Münich = ADIDAS
Arsenal = NIKE Real Madrid = ADIDAS
Manchester = NIKE Liverpool = ADIDAS
Forma markasi prestij anlaminda cok önemli....
Hadi kardesler TS büyük bir külüp
Bence NIKE olmasi lazim bilemdin ADIDAS
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa kardesler ben bu kappa formasini isteyenleri anlamiyorum
dandik dandik bi forma..formadan daha cok reklam yapiyor kappa her tarafda amblemi var...hele kolunda kocaman amblemi..
Misallar
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarcelona ve juventus da zamanında kappa giyiyordu. İtalya Milli Takımı da euro 2000 de kappaydı
euro 2000 tam 8 sene gecmis....
TS geride kalmis bir Külüp degil....
NIKE Veya ADIDASin Büyüklü ortada
Ancak onlar yakisir bizim TSa
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohoooo sende baha geriye gittin
euro 2000 tam 8 sene gecmis....
TS geride kalmis bir Külüp degil....
NIKE Veya ADIDASin Büyüklü ortada
Ancak onlar yakisir bizim TSa
hem adidas ve nike barcelona, real madrid vs. gibi takımlara forma üretiyor. ama aynı zamanda 2. lig takımlarına da forma üretiyor. şimdi bu takımlar mı büyük, bu firmalar mı küçük?
bence firma büyüklüğüyle kulüp büyüklüğü arasında bir orantı yok
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu 8 yıl içinde kappa küçüldü mü yani? geri kalmakla ne ilgisi var anlamış değilim. biz de adidas'ı 15 yıl önce giymiştik. şimdi giysek geri mi kalacağız? ne demek istediğinizi tam anlamadım.
hem adidas ve nike barcelona, real madrid vs. gibi takımlara forma üretiyor. ama aynı zamanda 2. lig takımlarına da forma üretiyor. şimdi bu takımlar mı büyük, bu firmalar mı küçük?
Firma büyüklüğüyle şöle diyeyim.
Ben şahsen yurtdışından takımları izlediğimde,ilk izlenimlerimi formalarına göre veriyorum.
Mesela 2 örnek vereyim;
Köln: Bu takım 2 lige düştü. Hala daha çok düzenli ve çok güzel bir forması var ve sponsoruda Adidas.Ben gördümmü büyük takım olarak görüyorum.Almanyadaki durumunu pek bilmiyorum onuda söyliyeyim.
Sevilla: 2 defa üstüste UEFA kupasını aldıkları halde o kadar dandik ve tasarımı berbat bir formaları varki yani bana göre sevilla hala normal bir takım olarak geliyor.Sponsoru kim JOMA????
Ve şunuda söyliyeyim.
Çocukları etkileyende formalardır.Beğendiği formayı alır, ve o takımın izine gider.Şahsen beni dayımlar bir formaya kandırmışlardı.Ama oyle güzeldiki o formam.
Neyse
Vesselam...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu 8 yıl içinde kappa küçüldü mü yani? geri kalmakla ne ilgisi var anlamış değilim. biz de adidas'ı 15 yıl önce giymiştik. şimdi giysek geri mi kalacağız? ne demek istediğinizi tam anlamadım.
sen simdi bana kappa büyük bir markami söylemek istiyorsun...
sence bir barcelona hic lesscon formasini giyermi
benim demek istedim formain markasi cok önemli bir rol oynuyor...
TSa kappa filan uymaz...
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa kardesler ben bu kappa formasini isteyenleri anlamiyorum
Misallar
Yorum
-
Takımın büyüklüğü firmanın adı ile değil sana nasıl davrandığı ile belli olur. nike veya adidasla çalışıp bu firmaların 3 sınıf formaları yapılacaksa üretilen malzemeler bu firmaların mağzalarında bulunmayacaksa (ben daha bir puma mağzasında formamızı görmedim) bu firmalarla çalışmanın bir espirisi olmaz. bu konuda yönetime iş düşüyor iyi bir firma ile anlaşmanın yanında iyi birde anlaşma yapmak gerekir. forma dizaynları ve renkler konusunda mutlaka önceden şartlar belirlenmeli. puma sonuçta spor markası olarak kötü bir firma değil önde gelen firmalardan ama yaptıkları ortada.
Yorum
-
İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum