Niye bizim sıradanlaşan beyaz haricinde bir yardımcı rengimiz yok. Turuncu çok güzeldi mesela. Seneye inşallah yeniden turuncu forma çıkarırlar da alırız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
puma ile olan anlasmamiz bana oyle geliyorki bu sezon sonu bitirilecek fes edilecek cunku baskanimizin bir aciklamasinda cok acik ve net soyledigi gibi Trabzonsporun fpormasinin rengi bile farkli renk olmus artik Trabzonspor oz renklerine kavusmasi lazim demesi tek tuk ip ucu verdi ya puma oz renklerle formalar cikartacak yada anlasmayi fes edecegiz. (ama nedense her yeni yonetimlerde yeni sponsorlarla anlasma oluyor buda benden sizlere bir ip ucu olsun)
Yorum
-
İlk olarak viseralisado tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk malı yapamıyorsak ABD malı demeye hakkımız olmaz. Biz tekstil devi Türkiye'de kendi markalarımızla formamızı üretemiyorsak mecburen Nike'a da Puma'ya da katlanırız.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
nike diyen arkadaşlara saygı duyuyorum ama maalesef katılmıyorum. zira ankaraspor son 2-3 sezondur nike giyiyor, ama ligin en sıradan ve kötü formalarına sahipler. biz de nike giysek muhtemelen benzer formalar giyeriz, nike kalkıp bize özel süper forma dizayn etmez diye düşünüyorum. kaldı ki nike'ın dünya üzerindeki hiç bir futbol takımına göz alıcı formalar ürettiği kanaatinde değilim. bana kalırsa yerli malı lescon bile nike'dan güzel formalar yapıyor; antep'in, istanbul belediye'nin, vestel'in formalarının ankaraspor'unkilerden güzel olmadığını düşünen arkadaşımız yoktur heralde.TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum