Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Niye bizim sıradanlaşan beyaz haricinde bir yardımcı rengimiz yok. Turuncu çok güzeldi mesela. Seneye inşallah yeniden turuncu forma çıkarırlar da alırız.

Yorum

• bence turuncuda olur barçanın fosforlu yeşilide olur olmaz mı ?
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• millet ayağa kalkı neden turuncu forma oldu diye...dünyanın en katı kulüpleri bile böyle bir uygulama yapıyor...bence hoş olurdu...

Yorum

• Ben siyah renk istiyorum.

Hem arada bir lazım oluyor siyah forma.

Yorum

• Ara sıra değişiklik değil kalıcı değişiklik... Turuncu bizim ikinci forma standartımız olsun. Bence artık bir klasik formamız olmalı, öyle değil mi...

Yorum

• bordo mavinin yaninda turuncu da bizime ozdeslesmeli ve mehmet firat kardesin de dedigi gibi icinde bordo mavi kullanilan siyah bi formada guzel olur
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• bence siyah ın uzerine tek sıra bordo mavi serit koyarsak super olur kanımca
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• turuncu cok güzeldi ama nedense tutturamadik

Yorum

• Zaten herhalde gelicek sezon bizimkiler Nike ile anlasmak üzere, gelicek sezon büyük olasilikla Nike formalari giycez ben Nike formalari giydigimiz zamanlari hatirlamiyorum yada hic Nike formalrimiz olmusmuyduki

Yorum

• puma ile olan anlasmamiz bana oyle geliyorki bu sezon sonu bitirilecek fes edilecek cunku baskanimizin bir aciklamasinda cok acik ve net soyledigi gibi Trabzonsporun fpormasinin rengi bile farkli renk olmus artik Trabzonspor oz renklerine kavusmasi lazim demesi tek tuk ip ucu verdi ya puma oz renklerle formalar cikartacak yada anlasmayi fes edecegiz. (ama nedense her yeni yonetimlerde yeni sponsorlarla anlasma oluyor buda benden sizlere bir ip ucu olsun)

Yorum

• İlk olarak viseralisado tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Türk malı yapamıyorsak ABD malı demeye hakkımız olmaz. Biz tekstil devi Türkiye'de kendi markalarımızla formamızı üretemiyorsak mecburen Nike'a da Puma'ya da katlanırız.
                        Ts Club dan Puma Ya dönenler utansın ne diyeyim.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• kesinlikle kappa diyorum
                          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• kappa veya nike istiyorum bordo-mavi haricinde bir forma olmasını istiyorum mesela eski turuncu formalar gibi
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• Ben yine de Türk Malı diyorum. Artık olmalı...

Yorum

• nike diyen arkadaşlara saygı duyuyorum ama maalesef katılmıyorum. zira ankaraspor son 2-3 sezondur nike giyiyor, ama ligin en sıradan ve kötü formalarına sahipler. biz de nike giysek muhtemelen benzer formalar giyeriz, nike kalkıp bize özel süper forma dizayn etmez diye düşünüyorum. kaldı ki nike'ın dünya üzerindeki hiç bir futbol takımına göz alıcı formalar ürettiği kanaatinde değilim. bana kalırsa yerli malı lescon bile nike'dan güzel formalar yapıyor; antep'in, istanbul belediye'nin, vestel'in formalarının ankaraspor'unkilerden güzel olmadığını düşünen arkadaşımız yoktur heralde.
                                TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X