Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uzun kollu parçalı formalarımızın çıkıp çıkmayacağı belli değil. Sanırım çubukluların satış miktarına göre hareket edecekler. Belli bir plan, program, stratejileri yok yani anlayacağınız.
    Niye boyle oluyor yaa... Ben normalde her sene Uzun Kollu forma alirim... Ben sahsen Uzun Kollu formalarin bambaska bir yer olduguna inaniyorum...

Arkadaslar, herkes, yeni forma cikanda bir kisa ve bir uzun kol alsin'ki bu plan dedikleri uygun olsun'da diger uzun kollu formalari'da cikartsinlar...

Olmaz boyle sey yaa! Su an da o kadar canim sIkIldIkI...

Yorum

• şu trabzonspor.com.tr baz kartlara taksit yapsa gerçekten çok iyi olacak yaa

Yorum

• su parcali formalar sanki daha rahat gibime geldi... ne dersiniz? ve bir sey daha neden bizim aldigimiz formalar Yildizli.. bunlarin'kisi sadece AVEA yaziyor?..

Yorum

• TS Club´larda satılan formalar'dakı reklamlarda avea yazısının üzerinde amblem var, ama UEFA kriterlerine göre reklamın belirli boyutlarda olması gerekiyor, o yüzden formalar yeniden düzenlendi ve daha önce üretilen formalar bize yutturulacak tabi!
          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• yeni dikkat ettim. herkesin forma uzun kol. çağdaşın ki kısa. ilginç
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yeni dikkat ettim. herkesin forma uzun kol. çağdaşın ki kısa. ilginç
              oyuncuların o maç istediği formalar veriliyor . sade bizim takımda olan bir şey değil , diğer takımlarda da oluyor yani ilginç bir yanı yok.

Yorum

• Cagdas'i bu gecen yaz Trabzon'a gelirken Ataturk havaalaninda gordum... oda Izmir'e gidiyordu, adamin kaslari falan bomba yaa! adamin t-shirt'u yirtilacak.. superrrrr zannederim her uzun kol olmaz Cagdas abimize

Bu arada Beyaz uzun kol formalarimiz cikti mi?

Yorum

• Hayır Kalkinmali çıkmadı. Pek ümitli değilim açıkçası çıkacaklarından.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Artık Fatih Tekke de Puma marka formalar giyecek. Zenit kulubü de Puma ile anlaşmış

Официальный сайт футбольного клуба «Зенит». Календарь игр. Новости. Матчи. Фото. Видео. Билеты. Трансляция. Вся информация

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yeni dikkat ettim. herkesin forma uzun kol. çağdaşın ki kısa. ilginç
                      Formanın kollarını makasla kesiyorlar. Maç önleri Ligtv de görüyorum

Yorum

• Hayret...! Biz Puma'dan kaciyoruz onlar kovaliyor... haha

Bu arada evet kesiyorlar serefsizler formalari Serkan'i galatasaray macinda gormustum...

Yorum

• ya arkadaşş ben uzun kollluu beyaz formayııı istiyorummmmm arkasında da ölümüne 61 yazdıracammmmm hadi yaa satışa çıksın şu formaaaa pumaaaa forma be pumaa

e-mil mi yağdırsak
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya arkadaşş ben uzun kollluu beyaz formayııı istiyorummmmm arkasında da ölümüne 61 yazdıracammmmm hadi yaa satışa çıksın şu formaaaa pumaaaa forma be pumaa

e-mil mi yağdırsak
                            Adamlar benim yolladigim emaillere cevap bile vermiyorlar!

Bunlara email deyil... Dayak lazim dayak!!!

Arkadaslar ben onumuzdeki sezon uzun kollu formasini alacam...

Yorum

• bu mavi bizim mavimiz degildirrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• arkadaslar formamin arkasina isim nasil yazdirabilirim istanbulda orjinal sekilde yazan yer var mi?Italya formasinin arkasinada yazdiracam nerden bulabilirim Istanbulda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X