kappa giymeli takım.giydiğimiz seneler çok iyi şans getiriyordu bize iayrıca tasarımları ve modelleri çok güzel
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence adidas olmaz çünkü formalar ortak
adidas kullanan butun takımlar aynı stil forma giyiyor kızılay dağıtmış gibi nike de aynı şekil bence farklı bi marka olmalı diadora kappa vsTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Arkadaslar bence....
1, KAPPA
2, Diadora
Seneye Insallah bunlardan biri olsunEn son Kalkinmali tarafından düzenlendi; 12.05.2007, 01:09.
Yorum
-
bence puma okadarda fena deil ozellikle cubuklu forma bence 10 numara tabi digerleri dediginiz gibi bursayla ayni sadece renler farkli malumuzun bursada cubukluda yoktur heralde yani yine bi farkimiz var neyse pumayla devam edilirmi bilmem ama kappada cok iyiydi hakkaten ozellile emrah erendeTeşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak Shota08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaslar kappayi yada diadorayi ne yapcaksiniz ya italian firmasi, hic sevmem onlari zaten, bizim niye adidas yada nike olmasin bütün avrupadaki büyük takimlar gibi.
Yeterki bu salvarlar olmasin
Benim kendi tercihim Kappa, veya Diadora... Ben bunu bildirdim yonetime!!! Sizde bildirin!!!
Puma'dan rahatsizis!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum