Şu Macronla ne diye devam edersin niye ısrar edersin anlamam bu sene rezalet bir koleksiyon sundular. Macron ne ya anlaşsana doğru düzgün bir firmayla arkadaş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Macronla ne diye devam edersin niye ısrar edersin anlamam bu sene rezalet bir koleksiyon sundular. Macron ne ya anlaşsana doğru düzgün bir firmayla arkadaş."Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
-
İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Canım adidas.
Yorum
-
Fontu beğendim harfleri de hallederlerse güzel olurİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah forma rezaletini aşamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah forma rezaletini aşamıyorum.
Yorum
-
Footy Headlines, bu sezonki çubuklu formamızı sezonun en iyi 10 forması listesine 10. sıradan sokmuş.
Gel gör ki biz yanlış forma arkası-şort-konç tercihlerinden dolayı şu formayı giymekten kaçınıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFooty Headlines, bu sezonki çubuklu formamızı sezonun en iyi 10 forması listesine 10. sıradan sokmuş.
Gel gör ki biz yanlış forma arkası-şort-konç tercihlerinden dolayı şu formayı giymekten kaçınıyoruz.
https://www.footyheadlines.com/2022/...23-season.html
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum