Şortlar siyah idmana cikanlarda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
aynı kafa devam ediyor kabul de bari 1. sınıf pamuktan dokusu olan bir kumaştan yap.
faniladan hallice düz tişörte baskı yaptırıp yük rakamlara satmak son derece amatörce.
zor değil geçmiş dönem şampiyon olan takımların yaptıkları işlere baksınlar ya da ne bileyim yabancı kulüplerin online mağazalarını gezsinler tasarım için. kalite direkt yükselecektir.
İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son theo tarafından düzenlendi; 31.07.2022, 01:11.
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırta bi sponsor bulamadık mı hala?
Yorum
-
İlk olarak BombaciMulayim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedikalPark bitti mi???ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
-
siyah forma herkesin bildiği sızan forma. formadan yönetim dahil kimse memnun değil, yönetim içinde macron'a inanılmaz bir tepki var ve bu sene son senemiz, seneye kesinlikle macron giymeyeceğiz. yeni forma sponsorumuz yüksek ihtimalle puma olacak.TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO
Yorum
-
İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiyah forma herkesin bildiği sızan forma. formadan yönetim dahil kimse memnun değil, yönetim içinde macron'a inanılmaz bir tepki var ve bu sene son senemiz, seneye kesinlikle macron giymeyeceğiz. yeni forma sponsorumuz yüksek ihtimalle puma olacak.TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformadan yönetim dahil kimse memnun değil, yönetim içinde macron'a inanılmaz bir tepki var
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiyah forma herkesin bildiği sızan forma. formadan yönetim dahil kimse memnun değil, yönetim içinde macron'a inanılmaz bir tepki var ve bu sene son senemiz, seneye kesinlikle macron giymeyeceğiz. yeni forma sponsorumuz yüksek ihtimalle puma olacak.
naylon ayarında terden performans düşüren formalar giydi futbolcular da.
siyah forma başlı başına bir sorun ama suçun bir kısmı macronda. macron yönetimden habersiz mi üretti? alın elimde bu var idare edin bu sezon mu dedi?
yönetimde formaya karar veren kişiler mevcut hatta bu yönlendirmeleri yapan maaşlı profesyoneller var.
tepki sadece macron olmamalı. yönetim kendi içinde de değerlendirmeli ve düşünmeli bazı şeyleri.
ayrıca taraftarın ve sahadaki futbolcun aynı kalitede forma giymek zorunda değil.
kappa zamanında futbolcu ve taraftara ayrı kalitede formalar çıkartı aynı şekilde nike da bir kaç senedir bu şekilde ilerliyor.
bizde her ne hikmetse sahadakiler için de 2. sınıf nefes alması yeterli olmayan kumaşlar kullanılıyor.
yönetim bunu da düşünmeli.En son theo tarafından düzenlendi; 01.08.2022, 16:35.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum