Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Video boyunca taraftar rolü oynadılar bir anda seremonideler. Enteresandı.
    Bence güzeldi. Kadın erkek, çocuk genç yaşlı, engelli vb. toplumun tüm kesimlerinden bireylerin yer aldığı bir reklam oldu.

Son sahnenin stadın içerisinde çekilmesi ise "hepinizi bekliyoruz" mesajı veriyor
    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Metehans tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence güzeldi. Kadın erkek, çocuk genç yaşlı, engelli vb. toplumun tüm kesimlerinden bireylerin yer aldığı bir reklam oldu.

Son sahnenin stadın içerisinde çekilmesi ise "hepinizi bekliyoruz" mesajı veriyor
        Doğrudur ama sürekli "bizden birileri" imajı çizdiler. Sanki o imaj onlar sahada öyle dururken bir anda yıkıldı. O sahaya şampiyon olduğumuz an harici şahsen ben inmedim

Yorum

• Şampiyonluk mu çubuklu mu sizce?
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Forma tanitim videosu yine harika müthis olmus. Herkesin emegine saglik.

Yorum

• Siyah forma en son ve özel tanıtımla duyurulacak. İnşallah beklentilerimizi karşılar.

Yorum

• video güzel olmuş

(UEFA)

Yorum

• 3.formayı bekliyoruz. Çubuklu beklentilerimi karşıladı. Mavi de güzel duruyor. Bu senenin sanırım eksik yanı 2.formayı bordo, 3.formayı açık alternatif renk yapmamak oldu. O şekilde daha güzel olabilir. Onu da seneye görürüz umarım.
                  30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                  8.KUŞATMA

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 05.07.2022, 18:17.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Logoları mavi sütun içerisine ya da bordo ve maviyi çizgileri tam ortalayacak şekilde yapmak çok mu zordu üstteki bologna ve sociedad formlarında olduğu gibi
                        Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız # 7 Oscar René Cardozo

Yorum

• Twitter'da şans eseri denk geldim.

Doğal ışıkta, formanın asıl renklerini görmeye en yakın olduğumuz fotoğraflardan biri sanırım.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Twitter'da şans eseri denk geldim.

Doğal ışıkta, formanın asıl renklerini görmeye en yakın olduğumuz fotoğraflardan biri sanırım.
                            teşekkürler. diğer fotolarda resmen kırmızı görünüyordu ışıktanmış gerçekten

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              teşekkürler. diğer fotolarda resmen kırmızı görünüyordu ışıktanmış gerçekten
                              Reklam filminde kullanılan filtre dolayısıyla da bordo ve mavinin tonları orijinalinden farklı görünüyor.

Yorum

• Beğenmedim formaları. Almayı düşünmüyorum.

599 da sapıkça bir fiyat.

İyice suyu çıktı ürün pazarlamanın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X