malesef beklenen satış olmaz..şampiyona yakışır forma olmamış..kabul edelim beceremiyoruz bu işi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle( ゚д゚)
Yorum
-
Iki formayi da begenmadim designe daha güncel olabilir.Cubuklu 2-3 sene raftan kalkmali.Umarim alternatif Forma daha iyi olur.Alirsam onu alirim.
Genel Olarak Tüm takimlarin formalari rezalet.Sanirim ekonomik durum yüzüdnen klasman düstük.Daha iyi forma daha iyi kumas daha fazla para.Zaten kur yüzünden Türkler icin cok pahali olacak formalar.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanları bu kadar beklettiniz bari bir reklam tanıtım filmi olmadı güzel bir foto çekimi yapsaydınız.. böyle forma mı tanıtılır..
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://i.ibb.co/B29jfmw/Duzeltme-Vestelsiz.png
Bordo detaylı, Vestel'siz...
Keşanlı forma çıktığında vestel'le anlaşma henüz yapılmamıştı o yüzden şansıma o formam sponsorsuz
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu halleri çok daha iyi gerçekten. Çubukluyu iyi mavi formayı fena bulmadım futbolcular üzerinde. Mavi mesela dar omuzlu kişilere hiç yakışmayacak bi forma
Keşanlı forma çıktığında vestel'le anlaşma henüz yapılmamıştı o yüzden şansıma o formam sponsorsuz
Yorum
-
Ben çubukluyu beğendim. Temiz çubuklu, kolların o şekilde parçalanması da güzel duruyor. Yaka ve kol uçlarında yine bordo-mavinin yan yana kullanılmasını görüyoruz. Zaten bordo ve mavi'yi ne kadar çok yan yana kullanırlarsa forma o kadar güzelleşiyor. Mavi formaya pek ısınamadım ama geçmişi yâd etmesi güzel.
Tanıtımı niye bu kadar sönük yaptılar anlamadım. İlla kısa film çekilmesine gerek yok, o kadar iyi bir görsel medya ekibin var TS Club'ın vasat ışık kullanımlı görsellerine kalıyoruz. Rengiyle biraz oynayınca daha iyi duruyor forma. Bu formaya ŞL patch'i çok yakışacak.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Forma modelleri seçilirken en az üç sezon dikkate alınarak set oluşturulmalı; geçmiş sezon, yeni sezon ve daha sonraki sezon.
Yıllara göre açık koyu dengesi, çubuklu formalardaki çubukların incelik kalınlık dengesi.
Forma setlerinin kendi içinde uyumlu olması, ihtiyaç halinde farklı renklerle kombin edilebilmesi gibi. Yaka, kesim model uyumunun olması.
Geçen sezon açık renk formamızı mavi formayı beyaz şort ile giyerek geçiştirmiştik. Bu sezon da mavi giymek iki sezon üst üste beklenen etkiyi yapmaz.
Macron geldiğinden beri ekstra formalarımızın ısrarla koyu renkler olması da garip. Sosalı dönemden sonra bordo formamız yok. Ekstra renklerde açık forma giymedik.
İki sezon üst üste mavi forma çıkardık, halbuki bir sezon mavi bir sezon bordo ağırlıklı olmalıydı. Mavinin şortu sadece mavi forma ile giyilebilecek. Mavinin altına giyilecek beyaz şort yapılırsa desenlerden dolayı sadece bu sezon mavi forma ile giyilebilir. Tanıtımda kullanılan beyaz şort geçen sezonki beyaz şort. Mavi formanın beyaz detayları ve sponsor logosunun beyaz olması doğru tercih. Bordo olsa formayı boğar şimdiki ve geçen sezonki mavi beyaz etkisini vermezdi.
Çoraplardaki detaylar güzel ama mavi çorapta da beyaz çizgi olmalıydı. Bordo çorap olacak mı? Siyah forma çıkınca siyah şort olacak bir de. Forma setinin uyumluluğu zorunluluk hallerinde kombinlerin farklı kullanılması esnekliğini sağlıyor.
Forma kültürü oluşturmak için en ideali ikonik tek formaya oynamak olmalı işin aslı. Bir tane yedek, bir tane de her sezon yeni renklerden alternatif forma. Takım forma kültürü, formadaki sponsorların forma ile uyumu, çorap şort uyumu, taşıyan futbolcudaki duruşu, yıldız futbolcu etkisi, o sezonki takım başarısı hepsi ayrı ayrı etken.
Geçmişte yönetim istikrarı olmadığından, sürekli değişen yönetimler, seçimler yüzünden bu işler hiç istenilen düzeye gelemedi.
Çıkış yolu adam akıllı bir markanın bu konulardaki birikiminden yararlanıp, uzun soluklu anlaşmalar yapmak. Yoksa tribün farklı tonlarda farklı stillerde apayrı dillerde formalarla doluyor.
Forma tasarımı ve çubuk sayısından dolayı -tıpkı şampiyonluk formasında olduğu gibi- Macron logosu ve Trabzonspor arması sanki yanlış yerde duruyor zannediliyor. Öyle değil, optik denge için olması gereken yerdeler.
Sorun Türk bayrağı armasında kullanılan Türk bayrağı formunun yanlış olması ve yuvarlak içindeki kompozisyon hatası.
TFF Arial saçmalığından vazgeçmeyecek, her takım kendi kafasına göre kullanacak, şampiyonlar ligi bahanesi ile şöyle güzel bir yazı tipi seçilsin forma numaraları için.
Taraftar yenilik, kalite, ulaşılabilirlik ve güzel tasarım istiyor.
Birazcık özen, birazcık dikkat lütfen.
Yorum
-
üçüncü formanın ayrı duyurulma, videoya alınma sebebi nedir, ne olabilir?https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Büyük beklentim yok.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum