Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Macron acaba ilk kez mi Şampiyon olacak?
    Başakşehir oldu ya hocam.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başakşehir oldu ya hocam.

onlar cakma macron ile oldu, biz gercegiyle olacagiz

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'umuza Macron her sene güzel formalar yapıyor.İnşAllah seneye daha da harika formalar görürüz...
        geçen sezon hariç

Yorum

• Fırtına efektli bir forma bekliyorum.

Geçmiş senelerdeki victory tasarımına benzer, flu bir fırtına efekti olan parçalı forma tasarımı.
          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Formalardaki isim yerinin yeniden numaranın üstüne alınsa çok güzel olur. Reklam alınacaksa yine numaranın altına alınabilir.
            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu ne hocam hayirdir!! Adidas
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu ne hocam hayirdir!! Adidas
                  Twitterda tasarımcı bir arkadaş yapmış hoşuma gitti paylaşmak istedim

Yorum

• Çubuklu çok güzel ya...
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Bunları görünce macron puma falan ekmek veresi gelmiyor insanın.

Ama bu özel tasarımlar vs hayal bizim için.

O yüzden macrona devam.

Yorum

• Adidas formalar inanılmaz itici geliyor bana ya hissi hep sivasspor falan gibi

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adidas formalar inanılmaz itici geliyor bana ya hissi hep sivasspor falan gibi
                          Kayseri'nin 4 sene üst üste giydiği bu formaya ne dersin

Yorum

• Çubuklu tasarımı çok güzel olmuş.

İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Ben de bu tasarımı çok beğendim. NS Graphics tarafından yapılan bu tasarımlar oldukça özenli ve detaylar içeriyor. Bu kadar detaylı bir tasarımı sırf üzerinde Adidas logosu var diye yok saymayın. Bu seviyede bir tasarım kolay kolay göremezsiniz. Çubuklu forma 96-97 sezonun çubuklusundan izler taşımaktadır.
                              Beyaz deplasman forması yaka ve kol uçlarında yer alan TERTEMİZ yazısı ile 2011 şampiyonluğuna vurgu yapıyor
                              Turuncu formada yer alan desen TS logosunun üst kısmında yer alan kavisli kısım kullanılarak oluşturulmuş

http://twitter.com/TSformalari

Yorum

• Trabzonspor Kulübü taraftara özel çalışmalara da başladı.
                                Edinilen bilgilere göre Trabzonspor şampiyonluk için özel forma üretecek. Konuyla ilgili forma tespiti yapılırken kısa sürede üretime geçilecek.
                                Şampiyonluğa özel üretilecek formaların satış rekoru kırması bekleniyor. Tasarımı ise şimdiden büyük merak konusu haline geldi.

Kaynak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X