Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formaların şampiyonluğa yetişmesi açısından iyi bir tercih olmuş. Hayırlı olsun.
    Bilcee'nin aradan çekilmesine de sevindim.
    Fiyat performans dengesini de kurarlar umarım.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formaları macron yapıp italyadan getireceklerse olur bu iş gibi. Formaları seçecek olan yönetici umarım bayrağın yerini seçmeyi unutmaz ve bordo maviden şaşmaz.
      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
      8.KUŞATMA

Yorum

• seneye 500-600 olur formalar. gurbetçiler dışında kolay kolay forma satışı yapılamaz hale geliyor olay.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• umbro olsa iyi olurdu. macron bir iki forma haricinde fena ürünler yapmadı aslında. yeter ki doğru renkler kullanılsın. doğru renkler ve kombinasyonlar kullanıldığında takımın sahada duruşu bile değişiyor.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            umbro olsa iyi olurdu. macron bir iki forma haricinde fena ürünler yapmadı aslında. yeter ki doğru renkler kullanılsın. doğru renkler ve kombinasyonlar kullanıldığında takımın sahada duruşu bile değişiyor.
            Umbro olsa efsane olurdu. Bu başlıkta umbro yazısı görünce fena üzülüyorum. Yine üzüldüm.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              seneye 500-600 olur formalar. gurbetçiler dışında kolay kolay forma satışı yapılamaz hale geliyor olay.
              390 ₺lik siyah Özkan Sümer tshirtlerini görünce forma 999 ₺ falan da olabilir hissi oluştu
              ( ゚д゚)

Yorum

• macron tasarımları güzel, malzeme kalitesi tırt.

kaliteyi artırsın, macronla devam.
                "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Şu fiyatlandırma işine acil çözüm lazım.

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  390 ₺lik siyah Özkan Sümer tshirtlerini görünce forma 999 ₺ falan da olabilir hissi oluştu
                  30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                  8.KUŞATMA

Yorum

• enflasyon ve kur artisi varken normal bir t-shirta 300 lira vermeye devam.
                    her sene basi forma fiyatlari 30 euro civari oluyor. yani ben seneye 500 liranin altinda olmasina imkan vermiyorum acikcasi.
                    2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      enflasyon ve kur artisi varken normal bir t-shirta 300 lira vermeye devam.
                      her sene basi forma fiyatlari 30 euro civari oluyor. yani ben seneye 500 liranin altinda olmasina imkan vermiyorum acikcasi.
                      Formaya bir şey demiyorum ama satılan tshirtün maliyeti maksimum 50 liradır. Enflasyon kur artışı falan hikaye. Sweatshirtler markası yok bir şey yok üzerinde sadece ts logosu var, 800 lira fiyat yazıp 449.99a düşürmüşler. Kimi kandırıyorlarsa.. feneriuma girip mukayese edilebilir. Kalite olarak da bizimkilerden kat kat iyi olduğuna eminim.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Djaniny kardeşimiz Afrika Uluslar Kupası'nda Mısır merkezli Tempo Sport'un hazırladığı formaları giyecek.

Yorum

• Edgar'ın ülkesi Gine-Bissau'nun Gine merkezli Guisport tarafından hazırlanan ve Afrika Uluslar Kupası'nda giyecekleri forma setleri:

Yorum

• Macron iyidir.

Ben Trabzonspor'un en iyi hallerini macron ile gördüm.

Duygusal bağ oluştu bende.

Forma sponsoru değişse büyü bozulacak gibi.

Yorum

• Forma yakıştı

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formaya bir şey demiyorum ama satılan tshirtün maliyeti maksimum 50 liradır. Enflasyon kur artışı falan hikaye. Sweatshirtler markası yok bir şey yok üzerinde sadece ts logosu var, 800 lira fiyat yazıp 449.99a düşürmüşler. Kimi kandırıyorlarsa.. feneriuma girip mukayese edilebilir. Kalite olarak da bizimkilerden kat kat iyi olduğuna eminim.
                                Katiliyorum. Bencede yabanci ürün disinda olan esyalar pahali ve kalite/tasarim olarak baya kötü. O ürünlerin sanirsam hemen hemen hepsi Türkiyede yapliyor ve bu yüzden kur farki fiyatlara yansimamali.
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X