Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• macron'u ararız bence kim olursa olsun
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        61saatin haberine göre 4 aday varmış. puma, nike, adidas ve umbro.

geçmiş tecrübelere dayanarak umarım umbro ile anlaşırız diyorum.

Şu tonlarda yapsınlar çuval bile giyerim.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Kappa - Macron - Puma arası görüşmeleri dönüyormuş yüksek ihtimal puma yeni sponsorumuz olacak gibi gözüküyor görüşmeler puma tarafında olumlu geçiyormuş

Yorum

• Umbro konusunda bilgim yok ama umbro olsun isterim

Yorum

• Macron ile ne güzel gidiyorduk, neden yeniden anlasilmiyor Macron ile?
              Ayrica Macron olmayacaksa, Umbro olsun, Puma gider fb ile ayni formalari yapar bize...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• macron iyiydi bence, hadi onu geçtim puma niye yaa gitsinler fb ile özdeslesmeye devâm etsinler hayret bir sey arkadas o kadar marka var ille de puma he, NB ihtiyaçlari karsilamiyormus he kesin öyledir HasanT inandik sana...
                Umbro olsun bâri, en iyisi odur yine
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu tonlarda yapsınlar çuval bile giyerim.
                  Bu formayı, üstelik sponsorsuz hâlini almıştım. Renk ve detay konusunda sahiden muazzam görünüyor fakat kumaş kalitesi olarak Macron'dan pek farklı değil. Pek sanmıyorum ama belki player version modelleri daha farklıdır.

Buna rağmen Adidas, Nike, Puma ve Umbro arasından seçim yapacaksak sonuna kadar Umbro derim.

Yorum

• Avrupa'nın üst düzey 5 liginde Puma giyen takımlar

Premier League: Manchester City, Crystal Palace

La Liga: Valencia

Serie A: Milan, Sassuolo

Bundesliga: Dortmund, Mönchengladbach, Greuther Fürth

Ligue 1: Marseille, Rennes, Lens

Yorum

• bu üstteki formanin benzerini nike yapmisti bize, yaptiklari tek düzgün forma oydu belki de
                      macron formalarimizin kumas kalitesi bence fenâ degil, son formalari bilmiyorum ama...
                      nike'in nasnaylon formalarindan iyidir, giydigin an kokuyor terlemesen bile

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu üstteki formanin benzerini nike yapmisti bize, yaptiklari tek düzgün forma oydu belki de
                        macron formalarimizin kumas kalitesi bence fenâ degil, son formalari bilmiyorum ama...
                        nike'in nasnaylon formalarindan iyidir, giydigin an kokuyor terlemesen bile
                        Colman forması
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Colman forması
                          haaa o da var evet, ama kuçka formasi da var hatirla

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            haaa o da var evet, ama kuçka formasi da var hatirla
                            Aaaaa o da var bak onu unuttum. İt herif baya yakışıklıydı o yüzden beynim kıskançlıktan silmiş herhalde
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              macron'u ararız bence kim olursa olsun
                              Bence de keşke devam etseydik

Yorum

• Umbro olmuyorsa zaten Macron ile devam edelim. Adamlar 3 yıldır bize forma yapıyorlar. Bence başarılılar. Geçen yıl renklerinden dolayı hepimiz eleştirdiği çubuklu formamızı çocuğuma aldım mesela. Niyetlerinden en ufak bir şüphem yok. Bizi önemsiyorlar. Nike ve Adidas forma için bize en fazla yapacakları katalog göndermek olur.
                                En son İskender Çakmak tarafından düzenlendi; 24.11.2021, 09:54.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X