Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61saatin haberine göre 4 aday varmış. puma, nike, adidas ve umbro.
geçmiş tecrübelere dayanarak umarım umbro ile anlaşırız diyorum.
Şu tonlarda yapsınlar çuval bile giyerim.( ゚д゚)
Yorum
-
Macron ile ne güzel gidiyorduk, neden yeniden anlasilmiyor Macron ile?
Ayrica Macron olmayacaksa, Umbro olsun, Puma gider fb ile ayni formalari yapar bize...
Yorum
-
macron iyiydi bence, hadi onu geçtim puma niye yaa gitsinler fb ile özdeslesmeye devâm etsinler hayret bir sey arkadas o kadar marka var ille de puma he, NB ihtiyaçlari karsilamiyormus he kesin öyledir HasanT inandik sana...
Umbro olsun bâri, en iyisi odur yineTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu tonlarda yapsınlar çuval bile giyerim.
Buna rağmen Adidas, Nike, Puma ve Umbro arasından seçim yapacaksak sonuna kadar Umbro derim.
Yorum
-
bu üstteki formanin benzerini nike yapmisti bize, yaptiklari tek düzgün forma oydu belki de
macron formalarimizin kumas kalitesi bence fenâ degil, son formalari bilmiyorum ama...
nike'in nasnaylon formalarindan iyidir, giydigin an kokuyor terlemesen bileTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu üstteki formanin benzerini nike yapmisti bize, yaptiklari tek düzgün forma oydu belki de
macron formalarimizin kumas kalitesi bence fenâ degil, son formalari bilmiyorum ama...
nike'in nasnaylon formalarindan iyidir, giydigin an kokuyor terlemesen bile( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman formasıTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaaa o da var evet, ama kuçka formasi da var hatirla( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemacron'u ararız bence kim olursa olsun
Yorum
-
Umbro olmuyorsa zaten Macron ile devam edelim. Adamlar 3 yıldır bize forma yapıyorlar. Bence başarılılar. Geçen yıl renklerinden dolayı hepimiz eleştirdiği çubuklu formamızı çocuğuma aldım mesela. Niyetlerinden en ufak bir şüphem yok. Bizi önemsiyorlar. Nike ve Adidas forma için bize en fazla yapacakları katalog göndermek olur.En son İskender Çakmak tarafından düzenlendi; 24.11.2021, 09:54.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum