Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zamanında bu Galatasaray'ı 6-0 yendikleri maç vardı, biraz o sezonki çubukluyu andırıyor gibi.

Yani çubuklu standardında bence de güzel forma olmuş.

Ayrıca beğeni kişiye gör değişen bir kavram olduğu için, birileri beğeniyor diye eleştirmek bana mantıklı gelmiyor arkadaşlar, herkes istediği her şeyi beğenebilir.
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Ben bu sene font konusunda kulübün bir çalışma yapacağını düşünüyorum. Yeni fontlar görebiliriz yeni sezonda.

Yorum

• Formada Atatürk'ün imzasını kullanmak ne kadar ucuz hareket ya.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Formada Atatürk'ün imzasını kullanmak ne kadar ucuz hareket ya.
          adamların olayı bu.

her durumu kullanmaya çalışan, başarı için her şeyi yapabilen bir zihniyet.

Hakemler asker kökenli iken genelkurmay başkanını şeref tribününden eksik etmeyen, devir değişince ne kadar savcı, hakim varsa üye yapan bir camia .

Atatürk'ü de alet ederler, her şeyi yaparlar.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Estetik konusunda Konyasporlu yöneticilerden geride olan yöneticilerimizin olmasına inanamıyorum

Yorum

• [MENTION=52258]BatuhanB[/MENTION]
              aga, biri celtic kopyasi, digeri bizim geçen seneki beyaz, biri ipinca çubuklu, biri de bizim sonra senelerdeki alternatif formalara benzeyen 4. forma
              hani ahim sahim estetik de yok, niye bu kadar övdün anlamadim
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• 22-23 yada 23-24 Cumhuriyetin kuruluş yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürkün vasiyetini yazdığı ve tüm mal varlığını millete bağışladığı yer olan Atatürk Köşkümüzü formaya güzel bir şekilde eklememiz lazım. Umarım yönetiminden birilerinin aklına gelir bu fikir.
                En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 05.06.2021, 12:41. Sebep: kronik oto çeviri hatası
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  22-23 yada 23-24 Cumhuriyetin kuruluş yıldönümünde. Gazi Mustafa Kemal Atatürkün vasiyetini yazdığı ve tüm mal varlığını millete bağışladığı yer olan Atatürk'ün Köşkümüzü formaya güzel bir şekilde eklememiz lazım. Umarım yönetiminden birilerinin aklına gelir bu fikir.
                  Kadir Mısıroğlu’nun memleketi olan Trabzon şehrinin yarısı buna karşı çıkacaktır eminim. Atatürk’ü sevmeyen büyük bi kitle var Trabzon’da onun için dediğin olay imkansız.
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kadir Mısıroğlu’nun memleketi olan Trabzon şehrinin yarısı buna karşı çıkacaktır eminim. Atatürk’ü sevmeyen büyük bi kitle var Trabzon’da onun için dediğin olay imkansız.
                    Kimsenin karşı çıkacağını sanmam. kadir mısırlıoğlunun memleketinin bu topraklar olması neyi değiştirir? Yaşar Nuri Öztürk, Bedri Rahmi Eyüboğlu gibi nicelerininde memleketi aynı zamanda bu topraklar.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• macron olmasın artık. Bıktım yakalı formadan. Yapsalardı çubukluya bisiklet yaka beyaz şerit ne güzel olurdu.

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH]20559[/ATTACH]

[ATTACH]20560[/ATTACH]

Yakmışlar formaları.
                        Fotografi ceken Makinanin aynasinda leke var formayla alakasi yok
                        forza Trabzon

Yorum

• İlk olarak NrG61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fotografi ceken Makinanin aynasinda leke var formayla alakasi yok
                          Neye göre bu kadar emin olabiliyorsun bunu anlamadım?

Bu çekimlerde ellerinde meşalelerle yürüdü topçular, bunlar yakmış olamaz diyorsun öyle mi?

Makinanın aynasında leke var diyorsun.

Olabilir..
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Macron'un elinde güzel yaka modelleri var oysa.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formaların yakaları bence gayet güzel.

Yıllarca nikenin paçavralarını giydikten sonra makron gayet iyi ürünler yapıyor. Geçen sezon batırdı ama yine de kulübe özel forma yapıyor, üzerinde çalışıyor.

Nike tenezzül bile etmiyodu ya, tam anlamıyla rezil bir dönemdi.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X