İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTemmuz baya erkenmiş. Şuna eylül ayı yapsalar daha iyi olurmuş.
Yorum
-
çapraz
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylenen yakanın çift renk kol kesiminin de çapraz olacağı şeklinde. ince çubuklu galiba 7 çizgi olacakmış. kolda bordo mavi ve beyaz işlemeler var diyorlar. şu an duyum bazında bilgiler bu şekilde.
kol kesimi çapraz nasıl oluyor anlamadım ben
Yorum
-
İlk olarak elftotal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekol kesimi çapraz nasıl oluyor anlamadım ben
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaç senedir doğru düzgün forma çıkarmıyoruz. bide formalar niye bol psg mesela dar beden giyiyor bizde öyle yapalım.hatta burada çok güzel ve eğlenceli yorumlar vardı bu konu hakkında
bir de yerli futbolcular ne yazık ki çelimsiz oluyor genelde. onlara dar forma giydirince "abiden emanet tişört" giydirmişiz gibi duruyor.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaç senedir doğru düzgün forma çıkarmıyoruz. bide formalar niye bol psg mesela dar beden giyiyor bizde öyle yapalım.
XXL forma bile oversize giyilmiyor formalar oldukça dar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar yeri bilmiyorum ama şu anda ulaşılamayan formaları fotoğrafa göre yaptırmak mümkün müdür yahut bu tarz ürün satan bir yer var mıdır. Aradığım forma Milan'ın 2004-2005 opel sponsorlu forması. Arkadaki yazılar altın renkliydi.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. kalite replika satan bazı sayfalar oluyor eğer isterseniz özelden 1-2 tavsiye verebilirim. Ürünleri hem görüntü olarak gerçeğe yakın oluyor hem de kaliteleri giyilebilir oluyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum