Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çubuklu ve mavi forma haziran sonunda alternatif forma temmuz da satışa çıkar diyorlar. Haziran ayı içinde tanıtım çekimleri yapılacakmış. Bu sene çubuklu formayı beyaz şort ile görebileceğiz galiba.
    İnşallah bu doğrudur, şaşırtıcı şekilde isabetli bir karar olur.

Yorum

• Temmuz baya erkenmiş. Şuna eylül ayı yapsalar daha iyi olurmuş.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Temmuz baya erkenmiş. Şuna eylül ayı yapsalar daha iyi olurmuş.
        Puma zamanında olmuştu. Ligin 6. Haftası çubuklu forma çıkmıştı.

Yorum

• Çubuklu yakası 2 renk bekleniyor acaba bu model mi olur

Yorum

• Söylenen yakanın çift renk kol kesiminin de çapraz olacağı şeklinde. ince çubuklu galiba 7 çizgi olacakmış. kolda bordo mavi ve beyaz işlemeler var diyorlar. şu an duyum bazında bilgiler bu şekilde.

Yorum

• çapraz

İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Söylenen yakanın çift renk kol kesiminin de çapraz olacağı şeklinde. ince çubuklu galiba 7 çizgi olacakmış. kolda bordo mavi ve beyaz işlemeler var diyorlar. şu an duyum bazında bilgiler bu şekilde.

kol kesimi çapraz nasıl oluyor anlamadım ben

Yorum

• İlk olarak elftotal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kol kesimi çapraz nasıl oluyor anlamadım ben
                nike'ın son sezonundaki çubuklunun kol kesimi gibi.

Yorum

• kaç senedir doğru düzgün forma çıkarmıyoruz. bide formalar niye bol psg mesela dar beden giyiyor bizde öyle yapalım.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kaç senedir doğru düzgün forma çıkarmıyoruz. bide formalar niye bol psg mesela dar beden giyiyor bizde öyle yapalım.
                    kappa döneminde dar formalar vardı fakat taraftar dar formayı fizik yapıları sebebiyle istemiyordu hatta burada çok güzel ve eğlenceli yorumlar vardı bu konu hakkında

bir de yerli futbolcular ne yazık ki çelimsiz oluyor genelde. onlara dar forma giydirince "abiden emanet tişört" giydirmişiz gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kaç senedir doğru düzgün forma çıkarmıyoruz. bide formalar niye bol psg mesela dar beden giyiyor bizde öyle yapalım.
                      Bol mu [emoji50]
                      XXL forma bile oversize giyilmiyor formalar oldukça dar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Ne kadar yeri bilmiyorum ama şu anda ulaşılamayan formaları fotoğrafa göre yaptırmak mümkün müdür yahut bu tarz ürün satan bir yer var mıdır. Aradığım forma Milan'ın 2004-2005 opel sponsorlu forması. Arkadaki yazılar altın renkliydi.
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne kadar yeri bilmiyorum ama şu anda ulaşılamayan formaları fotoğrafa göre yaptırmak mümkün müdür yahut bu tarz ürün satan bir yer var mıdır. Aradığım forma Milan'ın 2004-2005 opel sponsorlu forması. Arkadaki yazılar altın renkliydi.
                          1. kalite replika satan bazı sayfalar oluyor eğer isterseniz özelden 1-2 tavsiye verebilirim. Ürünleri hem görüntü olarak gerçeğe yakın oluyor hem de kaliteleri giyilebilir oluyor

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1. kalite replika satan bazı sayfalar oluyor eğer isterseniz özelden 1-2 tavsiye verebilirim. Ürünleri hem görüntü olarak gerçeğe yakın oluyor hem de kaliteleri giyilebilir oluyor
                            Sponsor ve logo kısımlarını dijital değil de sıcak baskı yapan bildiğiniz bir yer var mı?

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X