Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Parçalı forma da 100 TL

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gri forma 115

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forma kumaş kalitesinin kötü olmasının nedeni büyük ihtimalle ekonomik olduğu belli. Kumaş kalitesinin dışında yıllardır süren estetik sorunlarımız var.

Taraftara kötü kumaş forma sattınız diyelim, bari şu futbolculara daha iyi kumaş versiyonunu yaptırın adamlar saha içinde terden perişan olmasınlar. Her marka taraftar forması ve maç formasını farklı kumaş ve fiyat opsiyonu ile satıyor. Bizde idman ürünleri formadan daha kaliteli oluyor hep.
        Altına imzamı atarım. Arkadaş bizi yaktınız bari şu topçuları yakmayın, topçuları izlerken beni ateş basıyor.

Yorum

• Meğer bu sezonki parçalı formamız "özel tasarım" bile değilmiş, Dunajská Streda kulübüne de aynı formayı yapmışlar

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Meğer bu sezonki parçalı formamız "özel tasarım" bile değilmiş, Dunajská Streda kulübüne de aynı formayı yapmışlar
            Hem de 18-19 sezonu için yapılmış. Valla helal olsun adamlar bizi iyi kandırmışlar bize özel tasarım diye.
            Biz dar sokaklarında
            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Selam gencler,
              bir sorum olacak.
              Türkiyedeki akrabam icin TS Club tan alisveris yapacam ama yurtdisinda oldugum icin hep avrupa sitesine yönlendiriliyorum. Oda malum hem Euro hem cok daha pahali.
              Burdan Türk sitesine erisme imkani var mi.

Tesekkürler

Yorum

• Macronun en güzel forması deportivoya yaptığı bence.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selam gencler,
                  bir sorum olacak.
                  Türkiyedeki akrabam icin TS Club tan alisveris yapacam ama yurtdisinda oldugum icin hep avrupa sitesine yönlendiriliyorum. Oda malum hem Euro hem cok daha pahali.
                  Burdan Türk sitesine erisme imkani var mi.

Tesekkürler
                  Abi VPN ile erisim saglayabilirsin ama teslim adresi Türkiye olmalı.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Tesekkürler Kardesim

varmi bir VPN tercihi?

Yorum

• Abi net bir firma söyleyemiyorum. Ama deneme sürümünü kullanarak Nordvpn ya da Expressvpn kullanabilirsin.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi net bir firma söyleyemiyorum. Ama deneme sürümünü kullanarak Nordvpn ya da Expressvpn kullanabilirsin.
                        çok teşekkürler

Yorum

• Rica ederim abi
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Alanyaspor bugün yeni formasıyla oynadı. Eğer biz de gerçekten TFF'ye başvuru yaptıysak final maçına yeni forma ile çıkarız.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Deportivo gelecek sezon giyeceği deplasman formasını da tanıttı:

Yorum

• ligi nedense hemen unuttum şimdi forma ve kupa beklentisi başladı hadi bakalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X