Biz forma işini beceremiyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ankaragücü müthis formalar secmis bu sezon.
Yorum
-
Şu haliyle daha kötü duruyor. Bayrakların Macron logosunun üstünde olacağı aşikardı. Neden bu kadar tepki gösterdi millet tuhaf. Zamanında G. Saray formasında da aynısı olmuştu.
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]19364[/ATTACH]
bunu yapmak okadar zor olmamali. ben sunu nilgisayardan 5 dakikada yapabildiysem...
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka takımı tutan arkadaşlara bizim formaları gösterdiğimde, istisnasız hepsi çok beğeniyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
-
Sponsor konusunda diyecek pek bir şey yok aslında. Sponsor bizi bulsa istediğin şeyi yaptırırsın çünkü kendisinin senin üzerindeki reklamın değerli olduğuna inandırmış olursun. Şu an için durum bizim adımıza tam tersi gibi. Onlara mecbur olan biz gibiyiz. Bu anlamda ben ne kulübe ne vestele bir şey diyemiyorum. Fakat kulüp hem çubukludaki renk konusunda hem de bayrak konusunda eleştirilir. Çünkü biz kupayı alabilecek konumdaydık zaten. Bu düşünülmeden formanın tasarlanması olacak iş değil. Çünkü çıkan son forma belki tarihimizin en güzel forması oldu. Bunu zedeleyecek bir görüntü bence hoş değil.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Samsunspor Gençlerbirliği, helal olsun, çok güzel formalar yapmışlar...
Bizimki de fena değil, 3. formamız çoook güzel, çubuklu formamız renkleri yüzünden benden hiç bir zaman iyi not almayacak.
Ama 3 takımın da ortak bir yanı var
Mesela üç takımın 9 forması da Galatasaray formalarından güzel.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka takımı tutan arkadaşlara bizim formaları gösterdiğimde, istisnasız hepsi çok beğeniyor.
Cubuklu ve siyahin kumasi cok kaliteli ama agir
Kaliplar baya dar ben m giyerim 80 kiloyum L oldu bana
Turk bayragini bastirmadim ama yaninda aldim guzel bir yer bulabilirsem ortadaki ucgenin oldugu yere diktirmeyi dusunuyorum ama bakalim
Buarada forma koyu gri siyah gercek renkleri baya koyu olmasina ragmen canli kesanla yanyana geldiginde kesan cok soluk durdu
Yorum
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDun itibariyle 3.formayi aldim avm den cikana kadar baya baya dikkat çekti heralde fenerlidir cogu
Cubuklu ve siyahin kumasi cok kaliteli ama agir
Kaliplar baya dar ben m giyerim 80 kiloyum L oldu bana
Turk bayragini bastirmadim ama yaninda aldim guzel bir yer bulabilirsem ortadaki ucgenin oldugu yere diktirmeyi dusunuyorum ama bakalim
Buarada forma koyu gri siyah gercek renkleri baya koyu olmasina ragmen canli kesanla yanyana geldiginde kesan cok soluk durduTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum