Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• logo da mavi olsaymıs efsane otesi olurdu
    bir de fotolara bakarak yanılmak istemiyorum ama forma koyu gri mi yoksa açık mı cozemedim..

ama yine efsane gecen sene kesanı almıstık bu sene de 3. formayı alacagız gibi
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Cubukluda bağıra bağıra böyle bir renk hatası olmuş olamaz arkadaşlar . Daha öncede söyledik .
      Bilinçli ve isteyerek yapılmış bir seçim o .
      Öyle gozukuyor
      61

Yorum

• Bu sene beyaz forma benim açımdan bomboş

Yorum

• Vestel yazısı da uysa idi mavi renge ne olurdu acaba merak ediyorum vestel inadına mı böyle seçimler yapıyor ?
          Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız # 7 Oscar René Cardozo

Yorum

• Linclemeyin, ama ben formayi begenmedim
            Üstündeki eski kulüplerin arma detayi gözüme hic güzel gözükmüyor...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bize özel bir forma olmuş .
              Gidip 3. Ligdeki takımda göremezsiniz
              61

Yorum

• Yorum

• Harika forma harika... 2009'dan beri bilfiil forma alıyorum, gardıropta şuna yakın bir forma yok henüz.
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Macron harika formalar yapiyor bizim icin.

Yorum

• Müthiş. Gerçek anlamda efsane olmuş. Sadece renk seçimi değil. Çok çok iyi
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Beyaz formadaki kırmızı vestel yazısı neyse de bunda mavi için baskı yapmak lazım.

Yorum

• Burada adidas nike falan tartışılıyor gülüyorum ya
                          Macronun hatalarını kendi içinde tartışırız ama her sene bize özel birşeyler görüyoruz

Bembeyaz atletin üzerine nike logosunu bile siyah çakıp katalogdan çıkarıp yollayan falan konuşulmamalı burada
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Böyle değişik şeyler denemeli , bıktım çubuktan, parçadan. Alacaz bir tane.Hatıra kalsın.
                            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Yav bir de macron'la son sene Adidas falan ismi geçiyor. Macron'un hususi sorunu yoksa devam. İBB'yi yerli ortağı almış. Biz Macron'dan devam.
                              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Bunca merak uyandırılmışken çıkan forma maalesef beklentimin aşağısında kaldı.

Özgün bir forma giymeyeceğiz, o kesin. Roma'nın bu formasıyla kıyaslayınca daha alt seviye bir formaya sâhip olduk, bu da kesin.

7/10 diyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X