Arkadaşlar, formayı internet üzerinde gördüğüm ilk andan itibaren beğenmedim. Beğenmememin sebebi ise renklerinin doğru renkler olmamasıydı. Fakat bugün tsclub’a gidip çıplak gözle gördüm. Hoşuma gitti. Bence imkanı olan gidip çıplak gözle görsün. Ayrıca bizim kulübümüz gerçekten forma tanıtımını beceremiyor. Forma üzerinde desen olduğunu canlı gördüğümde anladım. Fotoğraflarda hiç bir şekilde belli olmuyor. Formamız geçen sezon formasına göre biraz daha bol. Deseni ve renkleriyle ciddi manada retro havası var. Aşık oldum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ense kısmına yapıştırılmış, kurumsal renkleri içeren sticker'deki bordo ve mavi, formada kullanılan renkler ile uyumsuz olmuş; sökülmesi lazım.
EeLXZCYWoAAYVIg.jpgNaber?
Yorum
-
Bu sene Türkiye Kupası şampiyonu olarak, formalarımızın önünde Ay Yıldızı gururla taşıyacağız. Önceden almış olduğunuz yeni sezon formalarını 1 Eylül itibari ile sizlere en yakın TS Club’a getirerek ay yıldız baskısını bedelsiz yaptırabilirsiniz.
En son a f s tarafından düzenlendi; 30.07.2020, 19:52.
Yorum
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnse kısmına yapıştırılmış, kurumsal renkleri içeren sticker'deki bordo ve mavi, formada kullanılan renkler ile uyumsuz olmuş; sökülmesi lazım.
[ATTACH]19046[/ATTACH]
Kimin çıktı aklından bu fikir çok merak ediyorum
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 forma daha gelecek. Siyah ve turuncuEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 30.07.2020, 20:17.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFark li renk beklentisi var evet ancak benim bildiğim turuncu sampiyonlar ligi olursa olacaktı
Sampiyonlar ligine gidemeyecegimiz yeni belli oldu, simdi tasarlanip siparis verilen formalari geri gönderecek halleri yok?
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEeeee?
Sampiyonlar ligine gidemeyecegimiz yeni belli oldu, simdi tasarlanip siparis verilen formalari geri gönderecek halleri yok?
4. Forma Avrupa özel bir tasarım düşünülüyordu test ürünleri vardır üretime girmez bu kadar basit
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz forma kol ucu detay.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu keşke sabah görseydim yarım saat uğraştım fotoğraftan kestim [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnse kısmına yapıştırılmış, kurumsal renkleri içeren sticker'deki bordo ve mavi, formada kullanılan renkler ile uyumsuz olmuş; sökülmesi lazım.
[ATTACH]19046[/ATTACH]
Sadece etiketle sahaya çıksınlar.
Yani şu formayı yaptıktan sonra bir kişi dememiş ki , ağa biz ne yapıyoruz,bu forma bordo-mavi değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum