Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kimse de demiyor ki hayal mi bıraktınız!

ne çabuk unutuldu o ruhsuzluklar, saçmalıklar. Twitter paylaşımın altına baktım kendini fenomen sanan yalakalar toplanmış beğeni kapma sevdasına, biri de çıksın desin ki hayallerimizle oynadınız.
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
    A Love..Lİke No Other

Yorum

• Forma numaraları beyaz olmalı
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formanın renklerini bende beğenmedim ama engelli kardeşimiz'in bu filmde olması insanları niye rahatsız eder?

Neymiş duygu sömürüsü'müş. Kızın formaya bakarken gözlerinin içi parlıyor ve bu duyguyu size en profesyonel oyuncu bile veremez, yani gerçek mutluluk.

Kız hayatındaki en güzel günlerinden birini yaşamış, eleştiren var.

Engelli kardeşlerimiz de bu toplumun parçası ve aynen bu şekilde göz önünde olmaları gerekiyor.

Herşey de bi kötülük aramayın, çok güzel olmuş.

Gesendet von meinem Pixel 4 mit Tapatalk

Yorum

• Zaten bu Kardemir Karabük formasını da bir beyaz şort toparlar toparlarsa. Yukarıda arkadaş da yazmış yönetenin keyfine göre renklerimizle oynanıyor. Köy derneği yöneticisi kafasıo anasını satayım. Bu kafalardan da kolay kolay bir şey çıkmaz boşuna heveslenmesin kimse.
          İlk olarak HoScHaKaL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne olurda şöyle daha ince çubuklu olsaydı
          Forma budur işte ^^^^^^^^^^

En son My tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 21:51.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Tanıtımdaki abimiz boyayla renkleri tutturmuş ama koca macron tutturamamış. Ya da yönetim tutturmasını istememiş.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Formanın bu renk olacağı söyleniyordu zaten. Nostalji hesapta. Alternatif forma yaparsın bu şekilde amenna ama ana formamız bu ve bu yıl anlaşılan bordo maviyi yanyana görmek de hayal oldu.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak tarikkaragul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sızan forma ve tanıtımdaki formaya bakarak çizdim.

Render ve texture eklemek hakkında bilgi verir misin

Yorum

• Çubuklu forma futbolcuların üstünde daha güzel duracak
                  Giysinler bakalım

Yorum

• Yıllardır mavinin tonuyla ilgili sayısız memnuniyetsizlik okudum bu forumda. Şu formaya laf söylemek cidden bizim taraftardan başka hiçbir taraftarın yapacağı iş değil. Kumaş kalitesini bilmiyorum birşey diyemem ama formanın rengi, tonu, tasarımı bence çok güzel olmuş. Bu memlekette bizden başka rengi güzel olan bir tane daha takım yok. Gayet de güzel kullanmışlar. Reklam filmi de kimine göre engelli kardeşimizi kullanmak gibi yorumlansa da ben öyle düşünmüyorum. Çok duygusal çok güzel olmuş. Ekibin eline sağlık. Her zaman eleştireceğimiz şeyler olacak yalnız bu konuda iyiyiz.

Yorum

• Renkleri begenmesemde formayi görünce Trabzonsporla tanistigim 97 sezonuna goturdu beni.

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Bu "efsane" mefhûmunun da öyle boku çıktı ki önümüze gelen her eskiye efsane diyoruz. İnsana sırf "Aa bak bir bildikleri var, efsane forma" dedirtmek için geçmiş sezonlardan saçma sapan bir formayı çıkarıp zâten asıl renklerimiz bunlarmış gibi pazarlamaktan geri durmuyorlar. Tamam kardeşim, onlar efsane de bunlar kestane mi?

Yorum

• hesap sorulmali. yanslis anlasilmasin. böyle arsiz bir sekilde degil. yönetime nazikce neden bu renkler secildi ögrenelim. belki arkasinda gercekten kimileri icin makul sayilacak bir neden vardir. yani sadece sundan dolayi bilene bilmek isterim. acaba gercekten yönetim kafasina göre mi takiliyor ve bizim gercek renklerimizden bir haber mi yoksa arkasinda bir "düsünce" varmiydi..

Yorum

• Ya bizim taraftar niye böyle arkadaş ben vallahi anlamıyorum? Zaten kimse demiyor ki kapalı mavi bizim esas rengimizdir diye. Ama geçmişte kullanıldığı için ve biraz da retro havası katmak için belli ki böyle düşünülmüş. Bi burdakiler biliyor kulübün esas renklerini de yöneticiler falan bilmiyor

Tanıtım filmi de efsane olmuş. Her şeyin altında bir şey aramayı bırakın usta. Bi şeyi de beğenin millet ağzının suyunu akıtarak izliyor hem tanıtımı hem formayı ama biz beğenmiyoruz...

Şu kafayı değiştirelim artık he?
                            2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Bu formanin altina beyaz sort dusunecek kadar kapasiteniz beyniniz yoksa bu takimi yonetmeyin. En azindan bunu yapin.

Yorum

• Dünyada 1 tane takım var mıdır kurumsal renkleri dışında ev sahibi/birinci forması yapan?
                                Alternatif formada istersen mavinin en kapalı tonunu kullan.

Neyse ne desek boş.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X