Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başka tanıtım senaryosu yok muydu?Fırçayla forma yapabilecek kadar yetenekli ama karalastik giyen kaç kişi var Trabzon'da?
    Çok arabesk olmuş, Trabzon'u gösterelim çocuk olsun duygu katalım yine köyde geçsin mi demişler.

Buraları okuyorsunuzdur, olmamış arkadaşlar hayatımı grafik tasarım ve reklamcılıktan kazanan marka danışmanlığı yapan biri olarak söyleyeyim olmamış!
    Yatak örtüsündeki forma renginin taraftarın beklediği ideale yakın mavi olması konusuna hiç girmiyorum veya çocuğa görü kocaman olmasına da. O levha çocuğun üstüne düşmesin sonra!

Forma futbolcuların üzerinde güzel. Başarı ve ruh olunca çok daha güzel görünür.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ne olurda şöyle daha ince çubuklu olsaydı
      Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız # 7 Oscar René Cardozo

Yorum

• Çok basit iki dokunuşla muazzam forma elde edilebilecekken ortaya ilginç bir sonuç çıkarılmasını sindiremiyorum. Hainler böyledir işte, rahatsızdırlar biraz...

Yorum

• Tanıtım yine çok iyi,youtube linki bulamadım.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• 9219133538354.jpg
            Klasik formanın benzeri yapmaya çalışılmış çok da güzel olmuş...
            Ağasarlı_61

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gecen seneki tanitim videosu cok iyiydi ama bu seneki cok mide bulandirici olmus.

Kucuk bir cocugun engeli uzerinden duygu somurusu yapilmamaliydi.
                Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok basit iki dokunuşla muazzam forma elde edilebilecekken ortaya ilginç bir sonuç çıkarılmasını sindiremiyorum. Hainler böyledir işte, rahatsızdırlar biraz...
                  Çok güzel forma olacakken yanlış renk kullanıp formanın içine etmek diye buna derim. Yazık olmuş. Nostalji filan demeyin bence kesinlikle saçmalık. Bizim rengimiz koyu bordo açık mavidir. Bordo Lacivert değil.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok güzel forma olacakken yanlış renk kullanıp formanın içine etmek diye buna derim. Yazık olmuş. Nostalji filan demeyin bence kesinlikle saçmalık. Bizim rengimiz koyu bordo açık mavidir. Bordo Lacivert değil.
                    Bordo da bordo gibi değil ki, tuğla kırmızısı

Yorum

• Geçen seneki video bir havanın üzerine yapılınca hem insanlar dağılmıştı hem de çok ilgi görmüştü. Fakat bu sene büyük hüsran oldu her şey de çok aceleye geldi ve böyle bir video ortaya çıktı. Duyguyu üst düzeyde tutmayı ön plana koymuşlar. Samimiyetlerine inansam da hoşuma gitti dersem yalan söylemiş olurum. Bilemiyorum, bir şekilde rahatsız hissettirdi.
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bordo da bordo gibi değil ki, tuğla kırmızısı
                        Nike zamanında da öyleydi kahverengi gibi bişeydi. Tam macron bordoyu iyi kullanıyor diyoruz maviyi batırıyor 2 senedir. Bu sene ikisinide batırdılar sağolsunlar. Yazık günah efsane olacak forma çöp oldu bence. Beğenenlere saygım var ama ben beğenmedim.

Yorum

• Siteden kurumsal kimlik şovunu kaldırsınlar bari. Yöneticinin göz zevkine göre renk tutturuyoruz. Olacak iş değil.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Harika olmuş, aşırı beğendim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            trabzonspor

Yorum

• Abi kafayi yicem. Ne kadar kotu renkler boyle. Yahu bildigin barcelona formasi uretilmis. Kimsede mi demiyo arkadas bu renkler ne alaka!!
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Sızan forma ve tanıtımdaki formaya bakarak çizdim.

En son tarikkaragul tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 21:40. Sebep: ÇÖZÜNÜRLÜK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X