Çünkü bizde hatırı sayılır bir kırmızı-lacivert aşığı grup var. Bunu da anlamıyorum mesela...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra sınır ötesi operasyonlara Alanyaspor gidecek belli ki. Gazaları mübârek olsun.
( ゚д゚)
Yorum
-
Bu takım başakşehir gibi geliri olmayan takıma şampiyonlukla can suyu verdikten sonra bu takıma bir kuruş harcama yapmak istemiyorum.
Önce şampiyon olsunlar sonra forma falan alırım...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Merkez Hakem Kurulu, Macron ile anlaşmaya varmış; Türk hakemleri, 2020/21 sezonundan itibaren Macron formalar ve kamp ürünleri giyecekmiş.Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl UEFA ile anlaşmış; 2019/20 sezonunda Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi hakemleri Macron giymişti.
Yorum
-
Şu zor günlerde çocuklara moral olsun diye TS Club'a gittik maske almaya. Sadece gri Keşan desenli olan kalmış. Gitmişken formalar ne zaman gelecek diye sorduk, formalar 23 Temmuz'da gelecekmiş. Önce Beyaz, sonra Çubuklu en son Yeşil gelecekmiş. Evet yeşil dedi!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu zor günlerde çocuklara moral olsun diye TS Club'a gittik maske almaya. Sadece gri Keşan desenli olan kalmış. Gitmişken formalar ne zaman gelecek diye sorduk, formalar 23 Temmuz'da gelecekmiş. Önce Beyaz, sonra Çubuklu en son Yeşil gelecekmiş. Evet yeşil dedi!
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Kappa döneminde giydiğimiz su yeşiliydi. Sorsalar su yeşili demeyiz ama doğrudan yeşil demesi ilginç geldi bana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum