Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekstilcisin Cengiz, formaların futbolcuları nasıl terlettiğini görüyor, biz de yaşıyoruz. Görünen köy kılavuz istemiyor.
Forma kumaş teknolojilerinin bu kadar ilerlediği bir dönemde bu kumaş kalitesi yetersiz kalıyor.
Kumaş seçiminin ekonomik boyutu mutlaka vardır fakat en azından A takım için daha kaliteli kumaş ve satışta iki tip kumaş ve fiyat seçeneği sunulabilirdi.
Macron son yıllarda atılım içinde biranda forma ürettiği takım sayısı inanılmaz arttı. Trabzonspor'un forma satışlarını ve şampiyonlar ligi potansiyelini onlar da görmüşlerdir.
Teknoloji gelişti artık nefes alan daha esnek kumaşlar, dokulu baskılar, daha iyi baskı ve renk seçimi (siyah forma seçimi kötüydü ilk olduğu için kimse sesini çıkarmadı, grinin kumaşına hiç girmeyeyim) mümkün.
Yeni sezon karşımıza ne çıkacak merakla bekliyoruz.
Ve ne olur bu kadar manken fizikli futbolcumuz varken forma lansmanında formayı giydirecekleri oyuncuları doğru seçsinler.Ben artık saldım.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Son iki maçtır Hüseyin hocanın üstünde yeni tişörtler var. Gelecek senenin ürünü olabilirler. Ama gerçekten çok kötü duruyorlar, sanki bir beden büyük gibi. Dün yine oyuncuların formaları sırılsıklam oldu. Tasarım iyi de şu kumaş olayını da çözmeleri lazım. Lazio'nun formalarına dikkat ettim. Onlarda böyle şey olmuyor.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun Macron'da degil de bizde de olabilir. Belki biz ucuz kalite kumas üzerinden anlasma yaptik.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceden formalar için duyumlar çizimler felan olurdu bu yıl kuruduk iyice twk bir bilgiye rastlamadım ben yeni sezon formalarıyla ilgili, ilginç.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum